hategame logo
Death Stranding - видео за премиерата
пуснато на 30 октомври 2019 от pseto
death stranding gameplay
Макар и премиерата на Death Stranding да е след седмица и половина, играта вече се сдоби с видео за нея. Него можете да видите под статията...

...като дължината му е 8 минути. Което е доста повече, отколкото на болшинството подобни трейлъри. Във видеото можем да видим много от основните персонажи в играта, куп кинематични сцени и малко пешеходен геймплей.

А също и сюжета на заглавието, който типично в стила на Коджима ще бъде съвсем увъртян. Като може би ще е чудо, ако има какъвто и да е смисъл.

Death Stranding очакваме на 8 ноември само за PS4. Това все пак не е единствената платформа, за която ще е налична играта. Тъкмо тази седмица научихме, че ще има и PC ревизия на Death Stranding, която ще дебютира по някое време през лятото на 2020-а.

Коментари
toti avatar
toti
31 октомври 2019
interesna mi izglejda i shte q probvam,oba4e se 4udq ne stana li tupo kato kojima obqvi i PC versiqta dali tova nqma da precaka PS prodajbite dosta tupo mi se stori oshte ot sega da go obqvi...shtoto 4eta tuk-tam 4e ima hora koito sa shtqli da q igraqt no se otkazvat daje otkazvali predvaritelnite si poru4ki i shte chakat na PC,a tova nqma da sa malko hora...Kojima mai im go nabi na Sony
nightwarrior avatar
nightwarrior
01 ноември 2019
Едва ли някой е набил нещо на когото и да било. Сони все пак знаят какво са подписвали с Коджима. Явно са се разбрали за временен ексклузив. Дори да има хора, които наистина си махат преордърите, защото ще я играят на РС, те са някакво малцинство. По подразбиране преордъри правят хора, които нямат търпение да играят играта. Някой, който е нямал търпение, да чака минимум 8 месеца, докато може да играе играта сега, едва ли.

Може да загубиш хора, които са били на кантар или си предпочитат задължително игрите на РС.

igra4 avatar
igra4
31 октомври 2019
То тая игра е нишова, ще продавя заради трейлърите и хайпа.
lyubohar avatar
lyubohar
01 ноември 2019
Прочетох няколко ревюта и в интерес на истината бих го пробвал това. 60 часа мъкнене на кашони не звучи много обещаващо, но си спомних едно време като излезе Minecraft си казах "кой по дяволите ще иска да копае и реди пикселизирани кубчета" и се оказа, че целият свят иска. Та може да се крие нещо революционно...
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
02 ноември 2019
Не знам колеги,въпреки десетките,мастърпийс и тн. оценки,тая игра ми е съмнителна. Бил се родил нов жанр,дрън,дрън,но от това,което виждам като геймплей си е баш пешеходен симулатор. Графиката изглежда страхотно да,не се съмнявам,че и актьорите са топ,а също и историята,ама геймплея?Някой от ревюиращите беше написал,че за някои може да е флегматична игра. Де да знам. Както се вика,ще поживеем,ще видим.
pseto avatar
pseto
02 ноември 2019
То оценките по-скоро са 8-ци като гледам средно. И почти всеки сайт посочва, че носенето на кашони не е най-възбуждащото и яко нещо в света. А щом големите медии не се напикават от игра на Коджима, значи за "обичайните" хора вероятно носенето на кашони ще дойде много тегаво.

Ама поне знам какво да очаквам. Нося кашони и гледам кинематични кът сцени.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл