hategame logo
Death Stranding с нов разширен трейлър
пуснато на 08 декември 2017 от pseto
death stranding the game awards 2017 trailer
С ново, разширено видео се сдоби Death Stranding по време на събитието The Game Awards, провело се вчера. Клипчето можете да видите под статията.

Какво включва то?

Разширен поглед върху света в Death Stranding. Доколкото видяхме няколко тийзъра досега, то новото видео е далеч по-мащабно. Можем да видим основните врагове в заглавието – огромни свръхестествени същества, които са и невидими.

Бебето, около което се въртят всички трейлъри на Death Stranding също е налично с пълна сила и тук. Като очевидно ще е от огромна важност за сюжета в играта.

Все още обаче не сме видели геймплей, като можем да гадаем как ще изглежда той. Дали Death Stranding ще е по-скоро кинематичен хорър? Или ще видим нещо подобно на Metal Gear Solid? Засега отговори няма.

Дата на премиера също не е налична – тоест ще трябва да изчакаме. Може би до следващото голямо гейм изложение?

Коментари
darkblue avatar
darkblue
08 декември 2017
Голяма мистерия, голямо нещо. Малко странно, имат датчик които засича тея " същества " пък не са със шлемове за да не издават звуци
pseto avatar
pseto
08 декември 2017
Логиката няма такова значение, явно. Аз по-скоро се чудя дали ще бъде някакво увъртяно безумие, защото сюжетът на това ми намирисва като го гледам. Въпреки че thumbs up бебето ме израдва. Яко безумна история.
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 декември 2017
Псе, това май му е стила. Виж Метал Гиър-а, ако седнеш да видиш историята от първата до последната игра(за 5 говоря не за тоя ташак дето ще излиза), положението е много тежко. Той не се опитва да направи читав разказ, а да наблъска неща дето са cool. Това ми е впечатлението за игрите му - интересен геймплей, ама откъм история са като безмозъчен екшън от едно време. Има един филм KUNG FURY, макар там да е нарочно изградено така, мяза ми точно като стори от негова игра
Veluvian avatar
Veluvian
09 декември 2017
Е,Kung Fury това си му беше целта - любовта към 80те, велик е!
nightwarrior avatar
nightwarrior
09 декември 2017
Затова и казвам, че не е изградено така случайно.
pseto avatar
pseto
11 декември 2017
Да, въпреки че Коджима си има своите фенове, аз не съм голям фен нито на изкуствено раздути истории, нито на общо взето безсмислени такива.

Макар че от друга страна като го няма бремето на един франчайз на десетилетия може и да стане нещо интересно с Death Stranding. Ще я видим. Дано не избие в прекалено много булшит Коджима.

Също така Kung Fury е страхотен филм.

vldir avatar
vldir
08 декември 2017
8 минути тъпня.
igra4 avatar
igra4
10 декември 2017
Only on PS4
still_no_one avatar
still_no_one
13 декември 2017
... хм
Нещо една идея холивудския драматизъм ми идва една идея в повече, заедно с чисто холивудския избор кой да бъде затрит от лицето на земята. Пак чисто по холивудски.
Идеята е ок, може да е яка игра, стига да не прекалят с драматизма в чисто холивудския стил.
Ще видим, от едно такова видео е трудно да се прецени, или ще е много яка игра, която ще пръска глави, или ще е голям провал, и ще тресне с 9 по рихтер Коджима, и ще се чуди какво му се е случило.
Ще почакаме и ще видим, още лично за мен е трудно да преценя за какво иде реч.
Обаче напоследък постапокалиптичните сценрии ме влекат, не знам дали е заради това, което се случва от другата страна на моя прозорец, или съм просто на такава вълна, но определено привлече вниманието ми тази игра. Ще следя как се развиват нещата.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл