hategame logo
Death Stranding спасил бандата Low Roar
пуснато на 08 януари 2020 от pseto
death stranding 22
Всеки, който е играл Death Stranding вероятно знае името на музикалната група Low Roar. В края на част от мисиите, обикновено по-тегавите такива, започва да звучи някоя от песните на бандата, които перфектно се вписват в атмосферата и сякаш са създадени за играта на Хидео Коджима.

Оказва се обаче, че групата е имала доста трудни времена и не е било ясно дали изобщо ще просъществува преди 4 години. Именно тогава Райън Каразия, фронтмен на Low Roar, е получил оферта от Sony за една от песните - "I'll Keep Coming". Той споделя, че японците не са искали да кажат за какво точно ще се ползва парчето, поради която причина музикантът не е бил сигурен дали да им осигури правата за него.

От друга страна Low Roar са били в трудна позиция финансово и той е приел "определена сума" от Sony. Без да знае къде ще попадне "I'll Keep Coming". Само за да се окаже, че песента ще е част от първия трейлър на Death Stranding.

Естествено след това популярността на Low Roar се покачва значително. Не само това, но и в пълната игра са включени още повече техни песни. С което групата не просто оцелява - нейният календар е пълен и в момента Каразия няма време да изиграе Death Stranding, защото му предстоят куп турнета.

Интересно е да се отбележи, че самият Коджима се е запознал с Low Roar, когато е посетил Исландия (където е базирана бандата) и си е купил неин диск. Той автоматично се влюбва в "I'll Keep Coming" и усеща "връзка" с песента. Тогава той преценява, че тя трябва да е част от Death Stranding. Коджима по-късно се среща и с Каразия - а музикантът определя гейм дизайнера като "чудесен човек".

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл