hategame logo
Death Stranding със силна премиера
пуснато на 11 ноември 2019 от pseto
death stranding gameplay
Death Stranding записа силна британска премиера. Играта се превръща във втория най-силен ексклузив за годината и втората най-добре продаваща се игра, част от нов франчайз. Любопитно е обаче, че лидерът се казва Days Gone - едно заглавие, което не можеше да се похвали с име на директора си като Хидео Коджима.

От друга страна зомби жанрът традиционно се продава добре. Поради която причина Days Gone записва 36% повече продажби в първата си седмица. Разбира се е редно да отбележим, че тук говорим за физически продажби - данните на Chart-Track покриват само този пазар. Ако отчетем и дигиталните е възможно картинката да е съвсем друга.

Иначе миналата седмица Call of Duty: Modern Warfare пак е лидер. Втори е Death Stranding, а на третата позиция е FIFA 20.

Откъм новите премиери е редно да отбележим Need for Speed: Heat, който е пети. Оттам нататък имаме топ 10 в следния вид:

1. Call of Duty: Modern Warfare
2. Death Stranding
3. FIFA 20
4. Luigi's Mansion 3
5. Need for Speed: Heat
6. Mario Kart 8: Deluxe
7. Fortnite: Darkfire Bundle
8. Mario & Sonic At the Tokyo Olympic Games 2020
9. Minecraft
10. Plants vs. Zombies: Battle for Neighbourville

Коментари
igra4 avatar
igra4
11 ноември 2019
Days Gone поне е игра, а не еконт симулатор.
Veluvian avatar
Veluvian
11 ноември 2019
Те Еконт са си мошеници по презумпция
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
11 ноември 2019
Това наистина изглежда като една от най-големите ААА тъпотии правена някога.Де да знам,може пък и да не е чак толкова,но от това което видях в Twicth, ми изглежда като баш простотия.
Драго Чая avatar
Драго Чая
11 ноември 2019
харесващите играта да НАПУСНАТ ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ.

FOR THE GOOD OF ALL OF US.

vanmx avatar
vanmx
12 ноември 2019
Мен още ме изумява интересът към Call of Duty поредицата. При обявяването на Overwatch 2, сума ти му време след премиерата на първата игра доста фенове, съвсем логично казаха "За какво ми е нова част като си играя първата и си ме кефи". Ако от CoD фен това не може да се чуе, макар че всичко е един шаблон и се пуска всяка година нещо "ново".
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
12 ноември 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл