hategame logo
Death Stranding вече не се рекламира като PlayStation ексклузив
пуснато на 08 август 2019 от pseto
death stranding 1
Death Stranding изглежда ще има PC версия. За това ни намеква скорошен ход от страна на Sony, които са изтрили всички рекламни слогани, в които се казва, че заглавието ще е налично само на PS4.

Такива имаше в повечето PlayStation страници за различните световни региони. Но в последните седмици прилежно биват премахнати всички намеци за ексклузивност.

Не само това, но и по-късно през месеца Хидео Коджима ще говори на Gamescom за Death Stranding. И няма да е никак шокиращо, ако именно тогава бъде обявена PC версията.

Всъщност ако трябва да сме честни самият Коджима дълго време мълчеше за платформите, на които ще е налична играта. При положение, че Sony са основният партньор на Death Stranding беше ясно, че PlayStation 4 ще е една от тях. Но самият Коджима не говореше за ексклузивност. Така PC версия някак витаеше из пространството.

Вероятно все пак Death Stranding ще е конзолен ексклузив, тоест евентуални реклами, в които се ползва думичката от страна на Sony едва ли ще се приемат за (изцяло) подвеждащи. Но от друга страна явно и феновете на PC ще могат да се докоснат до заглавието.

Ясно сега остава въпросът - дали евентуална ревизия за компютри ще излезе на 8 ноември, когато ще видим Death Stranding за PS4? Или ще стане известно време след това?

Коментари
Art3mis avatar
Art3mis
09 август 2019
С тази склонност към цензура на Сони, няма да се учудя, ако двете версии се различават
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
10 август 2019
Искам най-смирено да помоля някой да ми обясни тази игра - какво се прави в нея, как се играе, прилича ли по геймплей на нещо, което може да ми даде подсказка каква порода е тази игра. Не троля и не се заяждам, просто не мога да я схвана тази игра. Даже не знам това, което съм гледал за нея геймплей ли е или тейлъри. Все едно съм отгърнал книга на средата и чета и не знам за какво иде реч.
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 август 2019
В общи линии знаеш колкото нас. Има няколко анализа на видеата и т.н., ама са само предположения.

Цялата игра се държи на хайпа по Коджима. Което донякъде не разбирам. Особено при игра която може би ще набляга на стори, а там той на моменти е скандален.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
10 август 2019
Хаха, добре, значи не съм само аз, тюх!
vldir avatar
vldir
10 август 2019
Пешеходен симулатор, бой с чанти, пейзажни гледки и яки кът сцени.
pseto avatar
pseto
12 август 2019
Аз по-скоро си мисля, че ще е нещо доста подобно на Metal Gear Solid V. Евентуално с по-кинематичен привкус. Ама не видях досега да има някаква "класическа" пуцалка (макар че няма да ме изненада да вкарат).

Да, като цяло никой не знае какво ще е Death Stranding, явно всички ще научаваме преди да излезе. Което означава от една страна, че няма да има достатъчно надежди, които да не бъдат оправдани.

igra4 avatar
igra4
10 август 2019
Ако излиза и за ПеЦе, значи не е толкова добра, за да разчита на пс4 продажби, следователно е средняшка боза, която мога спокойно да пропусна. Ще се разбере скоро, какво що.
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 август 2019
Ако излиза само на ps4 е шедьовър, ако е и на рс значи е боза.

Няма такова тъпо парче като теб, заклевам се.

igra4 avatar
igra4
11 август 2019
Еми излиза за ПеЦе, да може да издои и от там нещо. Marvel Spiderman е PS4 ексклузив и би по продажби всички игри със супер герои като батман, където я има за всичко. Нормално е като не са убедени, че играта им е достатъчно качествена, да я пускат за много платформи да доят отвсякъде по-малко, като Юбисофт.
nightwarrior avatar
nightwarrior
11 август 2019
Играта е добра или лоша независимо от платформата. Любимата ти GTAV е на всички платформи, боза ли е? Детройта дето толкоз го хвали излиза за на РС, изведнъж стана боза ли?

Това е един от най-тъпите аргументи, които съм чувал. Спайдърмен не се продава само на PS4, щото парите им стигат, а щото Сони иска да си продава конзолата. Да вярваш в противното си е чиста проба наивност.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
11 август 2019
@nightwarrior, логиката и здравият разум не са на почит при играча, защото противоречат на вижданията му.

rosniak avatar
rosniak
11 август 2019
Аз като Ви казвам, че най-злокобният ден е този, в който Играча и Токси са открили интернета, Вие ми не вярвате!
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
11 август 2019
Лошото е,че са деградирали от PC Mania насам,което си е постижение.Когато вече си мислиш,че си видял всичко и хоп ново 20.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
15 август 2019
Може да са деградирали, но пък има ли още някой който да им се връзва на глупостите? Само аз ли получавам "Too old for this shit" vibe?
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл