hategame logo
Desperados се завръща
пуснато на 23 август 2018 от pseto
desperados 3 debut trailer
Desperados 3 беше обявен официално. Играта се разработва под шапката на THQ Nordic, като ще я видим в продажба догодина. Платформите звучат познато – PC, PS4 и Xbox One.

Но какво можем да очакваме от Desperados 3? Засега можем по-скоро да гадаем. Под статията можете да видите видеото, с което бе обявена играта. То е кинематично, като ни представя класическа престрелка от уестърн.

Откъм геймплей – съдейки по старите Desperados заглавия – можем да очакваме изометрична тактическа игра. Ние ще имаме екип от герои, които трябва да се справят с превъзхождащи ни по брой противници, като можем или да се промъкваме и да ги избиваме поотделно, или да се впускаме в директен конфликт. Подобен на първото показано видео.

Е, ще е хубаво да видим и малко реален геймплей от Desperados 3. Но пък от друга страна е приятно да виждаме прераждане на подобни класически серии... стига то да е реализирано качествено.

Коментари
logout avatar
logout
24 август 2018
Малко алфа геймплей:
, като гледам се прави от Mimimi, които са правили и Shadow Tactics: Blades of the Shogun, така че аз очаквам рескин на шогуна с каубои ....
lyubohar avatar
lyubohar
24 август 2018
Което всъщност си е рескин на Commandos Аз едно време от Командос така и не можах да стигна до Desperados...
pseto avatar
pseto
27 август 2018
Не изглежда никак зле. Макар че бих добавил, че не съм цъкал това Shadow Tactics: Blades of the Shogun, тъй че нямам идея какво е положението там. Ама колкото повече тактически игри, толкова по-добре.
lyubohar avatar
lyubohar
28 август 2018
Така е, макар че XCOM толкова вдигна летвата, че трябва много да се постараят.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл