hategame logo
Diablo III със стрес тест, Blizzard добавя 275 000 геймъри в бетата
пуснато на 13 април 2012 от pseto
diablo III

275 000 души ще бъдат добавени към бетата на Diablo III, съобщава Blizzard. Така месец преди дебюта на играта ще бъде изпробвано как ще се справят сървърите при нахлуване на толкова много геймъри.

Както обикновено, Blizzard не пропуска да спомене, че е възможно геймърите да се натъкнат на разнообразни проблеми в този стрес тест, най-вече свързани с лаг, дропване и т.н.

И това е. Разбира се, аз започвам да се чудя дали Blizzard не си вкарва сериозен автогол, развивайки сапунката с бета версията си. Тя е толкова кратка откъм геймплей, че е много по-вероятно някой геймър да се разочарова от нея, отколкото да се изкефи. Особено като се има предвид колко дълго се чака за покани (аз така и не съм получал такава все още в Bnet акаунта ми).

Все пак, като се има предвид, че до излизането на Diablo III има месец, то вероятно немалка част от хората ще предпочетат просто да изчакат 30-на дни, вместо да пробват бетата. Макар че това ми напомня - трябва да направя някои корекции в социалния ми календар след месец. Взимане на отпуска на 16 и 17 май (четвъртък и петък), 4 дни нон-стоп Diablo маратон? Възбудих се!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл