hategame logo
Dragon Age 4 най-рано през 2022 година
пуснато на 31 октомври 2019 от pseto
dragon age inquisition
В момента бъдещето на BioWare не изглежда светло, но все пак компанията още не е закрита от EA. И изглежда Dragon Age 4 се готви с пълна сила, защото по-рано през седмицата Блейк Йоргенсен, финансовият шеф на EA ни разкрива кога горе-долу можем да очакваме играта.

Не съвсем скоро. Или по-точно – най-рано през 2022 година. Като е възможно тя да се забави и до 2023-а.

Йоргенсен посочва, че не иска да обещава нищо, но геймърите трябва да знаят, че „плановете се изпълняват“ и играта се подготвя.

Можем единствено да гадаем в какъв стадий на разработка е Dragon Age 4 в момента. Едва ли особено напреднал. Дали изобщо RPG-то не е още на чертожната дъска?

Дано все пак EA са си взели поуки от Anthem – игра с потенциал, която бе пусната прекалено, прекалено рано в продажба. Може би сега BioWare ще има по-голям шанс да завърши проекта... и да не разочарова феновете си?

Коментари
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
31 октомври 2019
Bioware са история, ДЕ4 е мъртвородено още при обявяването му, а ЕА ще си останат ЕА. Амин!
pseto avatar
pseto
31 октомври 2019
Не знам, може и да има някакъв живец, с една година време и Anthem щеше да е доста по-приета мулти пуцалка. Едно е сигурно, каквото и да е Dragon Age 4 - със сигурност няма да има нищо общо с Dragon Age Origins. Ще е супер екшън игра и туйто, тук не трябва да имаме съмнения.
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
31 октомври 2019
Нека да видим - историята на ДЕ е пропадане надолу и встрани от това, което направи Ориджинс успешна. Историята на ЕА сама по себе си е осеяна с примери за покварени ИП. Всеобщата история на ЕА и БУ е просто част от това, което стана причина да се родят толкова мемета за ЕА, купили поредното студио, изцедили ИП и името на студиото и след това - в кофата.

Съжалявам, момчета, БУ умре, а ЕА са бич за гейминга такъв, какъвто го искаме. Няма да излезе заек от този храст.

pseto avatar
pseto
02 ноември 2019
Принципно такива големи компании все си държат някаква магия, все има хора, които са израснали с игрите им, цял живот са мечтали да идат в тях и са способни да направят нещо голямо. Да, и аз съм скептичен, както съм казвал много пъти хората правят игри и като се махнат имената, които правят BioWare това, което са (бяха) и Blizzard това, което са (бяха)... става лошо. Но може да има и някаква нова команда.

Стига да ѝ се даде шанс от EA. И стига тази команда да бъде намерена. Все има някакъв шанс, ама не много голям.

Veluvian avatar
Veluvian
01 ноември 2019
А станаха точно 10 години от Origins! Кога минаха...
pseto avatar
pseto
02 ноември 2019
Така е. Все едно беше онзи ден. Аз още го броя за горе-долу нова игра в съзнанието си, а това си е ретро от А до Я вече.
LethianDream avatar
LethianDream
01 ноември 2019
Нищо не се знае, ЕА ще направят изненадващи механики и четворката ще стане чук. Още по-добре, ако я маскират като магазин, без да се набива на очи
rosniak avatar
rosniak
01 ноември 2019
След историята около Anthem не знам какво да мисля- дали не е по-добре EA да теглят куршума на Bioware и който остане да направи ново indie студио, или да продължават с агонията..
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл