hategame logo
EA с награда Златно лайно
пуснато на 04 април 2012 от pseto
ea
Златно лайно – яка награда, която може да спечели вторият по сила гейм разпространител днес? Именно с това може да се „похвали” EA, след като над 250 000 души в сайта The Consumerist гласуват гиганта за най-лошата американска компания днес.

Electronic Arts успява да задмине комфортно Bank of America с 64% от вотовете в сайта. Какво си говорим – това да изправериш банка по помиярщина си е сериозно постижение!

Разбира се, едва ли някой е бил гига шокиран от това, че хората хейтят по EA. Все пак, почти всички от нас ненавиждат тая компания, както и Activision, Ubisoft, Square Enix и т.н. А и няма как инак – това са изродите, измисили мизерии като DLC-тата, пускащи супер недовършени игри в продажба и третиращи разработчиците като скотове.

Освен всичко друго, EA е на загуба в последните си няколко финансови години, което още повече кара хората да хейтят по разпространителя. Разбира се, в рамките на Electronic Arts оперират и дълбоко уважавни компании като BioWare… но все пак... хейтът си е хейт, дори не само и в България!

Както и Златното лайно (айде, Golden Poo е на английски, не Golden Shit, но все пак) си е доста недостойна награда!

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл