hategame logo
Epic: Fortnite може да е най-голямата Battle Royale игра
пуснато на 15 януари 2018 от pseto
fortnite battle royale 1
2017-а определено бе годината на Battle Royale жанра. Най-вече заради Playerunknown’s Battlegrounds – но покрай него и други игри като Fortnite пожънаха успех. Заглавието на Epic се сдоби с безплатен Battle Royale режим, който за броени месеци докара 40 милиона потребители.

Което кара разработчиците на шутъра да си кажат едно – те имат потенциала да направят най-голямата Battle Royale игра днес.

„Някои хора в офиса си казват – ние имаме потенциала да се превърнем в най-голямата Battle Royale игра на запад, което е лудница“, споделя Ерик Уилямсън, главен системен дизайнер на Fortnite.

Думите на Уилямсън идват покрай големия ъпдейт на шутъра, в който ще бъде преработена картата на заглавието. Което очевидно е само началото при развитието на заглавието.

Все пак има някои уловки. За разлика от PUBG Battlegrounds, който струва 30 евро, то Battle Royale режима на Fortnite е безплатен. Тоест големите пари са другаде. Да не говорим, че Fortnite е наличен за PC, Xbox One и PS4, докато Battlegrounds – за PC и Xbox One. Премиерата за PlayStation 4 вероятно ще се случи в близко бъдеще, а тя несъмнено ще добави още потребители към заглавието.

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
20 януари 2018
Лека поправка - PUBG всъщност е 30€, не 20€.
Иначе виждам че Фортнайта се цъка здраво на PS4.
pseto avatar
pseto
25 януари 2018
Поправено... явно паметта ми изневерява. Ама да, играта се цъка много, ама нормално, щом е безплатна. Но при всички положения че е иронично, ако един клонинг се превърне в онова, с което Epic да са най-известни. При други серии, които имаха.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл