hategame logo
Epic пускат безплатно DLC за Gears of War 3
пуснато на 01 ноември 2011 от pseto
gears of war 3
Брей, светът май се променя. В края на миналия месец компанията Relic пусна безплатно DLC за шутъра Warhammer 40 000: Space Marine… а сега примерът им беше последван и от Epic. Ултра хитовата им игра Gears of War 3 ще се сдобие с безплатен пакет карти още в края на този месец.

Промоцията е един вид благодарност за GoW обществото, като DLC-то ще се нарича Versus Booster Map Pack. В него ще има цели 5 карти за мулти, които ще носят имената Swamp, Clocktower, Azura, Rustlung и Blood Drive. Не се разкриват детайли относно това какъв ще е сетингът на новото съдържание.

Все пак, тази промоция е супер похвална – шибаняците от Activision например редовно карат геймърите да цакат по 10 долара за всеки пакет от няколко карти за помиите от CoD серията.

Естествено, не си мислете, че и Gears of War 3 ще мине без платено съдържание. За играта вече излезе едно платено DLC, което всъщност се случи... днес. Планират се още няколко, като общо ще струват 45 долара. Имате възможност да си купите т.нар. сезонен абонамент, като срещу 30 долара ще получите цялото съдържание, което предстои да излезе за GoW 3.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл