hategame logo
Ето как изглежда Avatar: Frontiers of Pandora
пуснато на 13 юни 2021 от pseto
avatar frontiers of pandora
През 2017-а бе обявено, че Ubisoft работи по Avatar игра. Минаха четири години, в които не научихме нищо за нея - но ето, че нещата се промениха. На събитието Ubisoft Forward вчера видяхме кинематографичен геймплей от заглавието.

Видеото е налично долу, като ни показва изключително красивия свят на Пандора. Играта ще е приключенска и от първо лице, като ще поемем контрола над На'ви герой, с който ще можем да разкрием виртуалната вселена. Обещава се оригинална история, която не е обвързана с филмите на Джеймс Камерън.

Разработчици са Massive Entertainment - студиото, което познаваме с The Division игрите. Avatar: Frontiers of Pandora ще е базиран на същия енджин - Snowdrop.

Играта очакваме догодина за PC и настоящото конзолно поколение. Изглежда ревизия за PS4 и Xbox One не се планира.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
14 юни 2021
Харесва ми идеята на играта. Може би ще е малко като Far Cry Primal. Попринцип харесвам първия филм, макар и да не е чак толкова велик колкото го хайпваха навремето. Беше първия филм който гледах на 3D точно като започваше модата. Ех, спомени! Играта по него беше скучна, но да видим 12 години по-късно как ще се справят.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл