hategame logo
Ето как изглежда преработеният филмов Sonic
пуснато на 12 ноември 2019 от pseto
sonic redesigned
Преди няколко месеца видяхме първия трейлър за филмовата адаптация по Sonic, която чакаме догодина. И онова, което бе шокиращо бе видът на героя. Който... приличаше на някакво извращение, нямащо много общо с култовия таралеж.

От студиото Paramount, отговорно за сюжета, обещаха промени по персонажа. А нов трейлър, наличен под статията, ни го показва в подобрения му вариант. И да, сега Sonic изглежда далеч, далеч по-добре.

Самият трейлър за продукцията, казваща се Sonic the Hedgehog, също изглежда далеч по-интересно. Дори като нещо, което си струва да бъде изгледано. Поне от феновете на персонажа на Sega.

Но пък кой знае – може би следващия път при подобни адаптации трябва да се правят тестове пред таргет групи и подобни недомислици да бъдат изчистени далеч по-рано?

Коментари
toti avatar
toti
13 ноември 2019
Това вече е Соник...хубаво че от студиото послушаха хората...рядко стават такива работи
pseto avatar
pseto
14 ноември 2019
Дам... дори и аз съм изненадан. Определено доста по-добре.
vanmx avatar
vanmx
14 ноември 2019
Аз честно казано не виждам с какво старият вид на Соник е по-шокиращ от този . И двата нямат нищо общо с това от видео игрите според мен.
Rostik79 avatar
Rostik79
15 ноември 2019
Е, новият вариант е доста по-близо. Първият е със съвсем различни пропорции на лицето и освен това е някак си проскубано и космато. Искали са да го направят да изглежда като реално същество в първоначалния вариант според мен.
HighFist avatar
HighFist
15 ноември 2019
Честно казано, и на мен все още ми изглежда малко различен, но аз съм свикнал с визията до 2-рата част на играта. По-добре е със сигурност все пак.
pseto avatar
pseto
17 ноември 2019
Формата на очите е по-анимационна и по-близка до Sonic, зъбите не се виждат толкова брутално на всеки кадър и са едвам-едвам видими само ако се загледаш плюс споменатата липсваща проскубаност.

Аз разбирам защо са искали да го направят Соник различен първоначално - все пак е игрален филм, ако се вкара нещо 100% анимационно ще изглежда като Space Jam. И заради това е гонен малко повече реализъм. Ама като теглиш чертата пак имаме компютърен-анимационен персонаж, който се интегрира странно. Та в този ред на мисли е по-добре да е близък до оригинала.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл