hategame logo
Ето как изглежда Rick and Morty играта за виртуална реалност
пуснато на 15 юли 2016 от pseto

Признавам, че виртуалната реалност не ме влече по никакъв начин в момента. Но определено едно 13-секундно видео може да ме накара да преосмисля гледната си точка. За какво става дума ли? Тийзър за Rick and Morty Simulator – играта по страхотния анимационен сериал със същото име.

Очевидно заглавието ще ни пренесе в света на шоуто от първо лице… естествено и с оригиналните гласове. Най-важен от които е този на Джъстин Ройланд, озвучаващ и Рик, и Морти – основните персонажи в сериала.

Засега не знаем какво точно ще правим в Rick and Morty Simulator, но с оглед на цялата непредсказуемост в телевизионната продукция... можем да очакваме всичко. Естествено в подобна адаптация едно нещо е от изключителна важност – да се запази извратения хумор на Rick and Morty.

А, да, ако се чудите какво е онова, което Морти държи във видеото горе можете да видите и клипчето от сериала под статията за малко повече яснота. Или малко по-малко.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
16 юли 2016
Изтрит коментар
PornFlakes avatar
PornFlakes
16 юли 2016
ПЛАЧА!!!! Напомни ми да изгледам всички сезони наново.
pseto avatar
pseto
16 юли 2016
Ако има някакъв контекст е забавно. Макар че ако човек не е фен на Rick and Morty - контекст няма и изглежда толкова тъпо, колкото куп други VR игри. Но пък нещо подобно ми се струва като яка идея. Да се потопиш в първо лице в света на някое шоу, което те кефи много.

@PornFlakes - аз не спирам да ги гледам. На някои епизоди вече съм на 20+ гледания. Естествено на приятели, на които го препоръчах сериала също им се понрави. Някой ден трябва да те черпя бири, че го препоръча.

PornFlakes avatar
PornFlakes
16 юли 2016
Страшна е анимацията няма спор Иначе за VR-а и преди съм го казвал, пуснат ли следваща версия на Vive скачам на влака. Веднъж преди година и нещо играх Assetto Corsa на SDK2 и бях потресен от immersion-a.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл