hategame logo
Ето какво се коментира във Valve: Half-Life 3, Left 4 Dead 3, Source 2, Steam MMO
пуснато на 20 юни 2013 от pseto
valve
Както вероятно знаете, в големите компании има отделни email групи, в които са включени единствено хората, работещи по даден проект. Идеята е очевидна – да не бъдат заливани всички служители с безкраен спам за неща, които не ги интересуват.

Източник от Valve е пуснал във виртуалното пространство имената на част от тези email групи в рамките на компанията. Които звучат... доста интересно. Става дума за:
-Half-Life 3, в която са включени 42 души;
-Left 4 Dead 3, в която са включени 68 души;
-Source 2 – тук положението е още по-драстично; освен една голяма група, то има и множество по-малки, разделени на „Художници“, „Билдове“, „Ранни игри“ и др.;
-Steam Box;
-Steam MMO;
-Return to Ravenholm;
-Piston Test (има се предвид ето тази джаджа);

Като цяло, любопитен списък. За нещастие, не биват показани самите електронни съобщения, които се разменят в рамките на тези групи. Но пък имаме ясни индикации, че се работи сериозно по Source 2 енджина, както и Left 4 Dead 3. Фактът, че електронните писма за Half-Life 3 се изпращат само на 42 души ме кара да си мисля, че играта е в доста ранен стадий на разработка.

Интерес събуждат и някои други от неща – например какво ли е това Steam MMO?

Надявам се скоро да изтекат още информации, които да допълнят всички тези слухове.

Коментари
undefined
fElder
20 юни 2013
Другата година сякаш да се готвим за бая игри представени на Е3 и то от Валв.
undefined
fElder
20 юни 2013
та забравих да отбележа, че това Return to Ravenholm; може всъщност да е някъкво продължение на Half-Life 3.. като имаме предвид, че самия ти беше в Рейвънхолм в Half-Life 2.
undefined
Former Gaming Glory
20 юни 2013
Като се има в предвид че фенбазата на Half Life е доста гъста, не се изненадвам ако внимателно си разпределят времето и парите. HL си е на практика жива легенда.
undefined
pseto
20 юни 2013
На мене ми се струва, че 2014-та няма да има Half-Life 3. Ако приемем, че тези информации са истина - 42 души ми се струва доста скромен екип.

Е, да, това число съвпада с отговора на въпроса за вселената, живота и всичко останало. :p И все пак е малък екип.

По-скоро ми се струва реалистичен вариант догодина да видим Source 2 и Left 4 Dead 3... и след това Valve да впрегне всички по Half-Life 3. За 2015-та примерно...

undefined
Former Gaming Glory
22 юни 2013
42 човека са достатъчни за Source енджина. Според мене това в момента е приоритета, тъй като Half Life е Source и Source е Half Life. Демек техническото демо на новия еднжин според мене, ще стане като предшественика му - чрез новият Half Life.
In Valve I trust.
undefined
pseto
22 юни 2013
Дам, прав си, като се замисля. Определено има сериозна логика Source 2 да бъде представен не чрез друга игра, ами с Half-Life 3. Някак ще е разочароващ друг вариант...

Кой ли пък знае, може би си има отделна Source група, която се занимава с графиката и звука, докато тея 42 души са левъл дизайнери, художници и т.н.? o.0

undefined
fElder
22 юни 2013
и наистина си мислите, че един пич от Валв ще каже цялата тая информация.. за тия 15 години тяхно съществуване съм научил през цялото време, че Валв пазят всичко в тайна.. ;д може пък играта вече да е в крайна фаза на разработка и затова да са намалили хората които я разработват..
undefined
f3lderdapls
01 септември 2013
Защо ли хората не приемат тази снимка по на сериозно. http://www.pulpfortress.com/wp-content/uploads/20...
undefined
pseto
01 септември 2013
Интересно, интересно... ама да ти кажа честно, прилича ми много повече на монтаж. А и със здравата дисциплина във Valve, не мисля, че някой ще допусне лийк. Гейб ще го изяде за вечеря. Буквално.
Niki avatar
Niki
25 април 2018
Вавле крият голяма тайна според мен ще пуснат лефт 4 дет 3 и хал фаляйф 3 бас давам
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл