hategame logo
Fall Guys е най-популярната PS Plus игра досега
пуснато на 26 август 2020 от pseto
fall guys 2
Fall Guys вече е играта в PS Plus с най-много сваляния досега. Шареният, лековат батъл роял се превърна във феномен по-рано през месеца, като популярността му за PS4 доведе и до значителни продажби на Steam версията.

За съжаление Sony, които споделят новината, не разкриват никакви числа. Те ни казват единствено, че Fall Guys заема лидерската позиция. Но колко сваляния има? 5 милиона? 10 милиона? Повече? Можем единствено да гадаем.

При положение, че PlayStation Plus има над 40 милиона активни абонати, то е възможно Fall Guys да е достигнал дори и 20 милиона сваляния. Но това е изцяло в сферата на спекулациите.

Що се отнася до PlayStation Plus, услугата беше представена преди 10 години (и два месеца, ако трябва да сме точни). За това време в нея бяха пуснати стотици игри – доста от които бързо забравени. Все пак някои като Rocket League се разраснаха внушително, а изглежда Fall Guys има потенциалът да остане дълго в светлините на прожекторите.

Коментари
igra4 avatar
igra4
27 август 2020
Ако струваше 120 лв, никой нямаше да я чуе. Тва даже и игра немога да го нарека, бебешорщина за бебета.
pseto avatar
pseto
27 август 2020
Айде, айде, дай ѝ един шанс, след като стана фен на Асасина всичко е възможно.
Rostik79 avatar
Rostik79
28 август 2020
Може да е забавно да поцъкаш час-два за отмора ...
Аз навремето се подлъгах да си взема People Fall Flat в стийм, понеже ми се стори забавна (и идейно е близка до тази), поиграх малко и наистина се посмях, но тъкмо час-два поцъках и интересът ми отмина.
nightwarrior avatar
nightwarrior
28 август 2020
Тук е малко по-различно, понеже сменя концепцията на всяко ниво. В едно е отборна игра с отбор от рандоми, в другото си сам, разнообразява нивата и мисля, че товя я държи по-свежа. Лежиш фън играе, затова хвана и толкова хора. Простичка и забавна концепция. Но определено трябва да пускат повече нива(което явно ще правят със задаващият се сезон две), за да я поддържат свежа.
pseto avatar
pseto
30 август 2020
Игричката е яка и концепцията е яка, мисля, че нивата и към момента не са малко, за 3-4-5 часа имаше някои, които видях само 1-2 пъти. Сигурно имаш едно 20 часа, които да играеш, преди да ти омръзне всичко. Ама ще видя дали ще ударя ревю, игрицата ми влиза много под кожата и ме изнервя здраво, което може би е обратно на идеята ѝ. Вероятно проблемът е, че подсъзнателно играя за победа, което може би не е идеята тука, но не мога да не играя за победа... де да знам.
igra4 avatar
igra4
30 август 2020
Псе първо за цяло лято играх 5 дена. Септември ще разцъкам, но имам тлоу 2, тушима, мафия. Как ще тръгна да си губя времето с тая джиесемска игрица.
pseto avatar
pseto
30 август 2020
2/3 от геймплея на играта е класически платформинг, на който ти си фен. Игрицата не е джиесемска (освен ако не наричаш платформинг жанрът джиесемски ).
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл