hategame logo
Fall Guys хит в Steam
пуснато на 09 август 2020 от pseto
fall guys 1
Fall Guys: Ultimate Knockout се превърна в един от най-изненадващите хитове в Steam напоследък. Заглавието записа силен дебютен уикенд, като в последните дни е в топ 5 на най-играните заглавия в Steam. Не само това, но Fall Guys е на четвъртото място - веднага след обичайните лидери Dota 2, CS: GO и PUBG и една позиция преди GTA V.

Откъде дойде огромната популярност на заглавието? Трудно е да отговорим - като едва ли и непретенциозният разработчик Mediatronic е очаквал това. Дали пък скорошното представяне на играта като едно от безплатните предложения в PlayStation Plus не е изиграло своята роля?

Кой знае. Но вече е официално - Fall Guys е един от хитовете на това лято, а продажбите му успяват да надскочат дори и Horizon: Zero Dawn, появил се наскоро за PC.

Така изглежда, че играта се превръща в нещо като Rocket League - нестандартно заглавие, получаващо изненадваща популярност. Но дали Fall Guys ще задържи инерцията?

Самото заглавие е шарен батъл роял, в който поемаме контрола на човече, което трябва да изведем през куп платформинг предизвикателства. Всички останали играчи на екрана ни пречат активно и могат да спомогнат за нашето елиминиране. Играта изглежда определено интересно... сега остава да разберем дали популярността ще е краткотрайна или напротив.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
10 август 2020
Както и очаквах, играта е тотален култ и адски фън То са пропадания в захарен сироп, скокове през рингове, своеобразен Рокет лийг футбол, много простотийки, които грам не те напрягат, дори и да загубиш..Козметиките нещо ми се виждат малко, но играта като набере скорост и като вдигна левъла, ще има по-голям избор. Напълно заслужено хората й се радват
Rostik79 avatar
Rostik79
10 август 2020
Напомня на Humans fall flat.
pseto avatar
pseto
10 август 2020
Може и аз да хвана да я пробвам за конзолата. Хвърлили са ми някакви безплатни 7 дни в PS Plus, не знам дали са същите, които коментирахме в другата тема или напротив. А на тоя акаунт, на който играя сега, имам платени не повече от 10 PS Plus-а, а може и по-малко да са. Всичко - произволно.

Иначе изглежда забавна игрицата. Като нищо ще се окаже новият Rocket League (който пак почна от PS Plus).

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл