hategame logo
Fallout 76 с бета първо на Xbox One
пуснато на 19 юни 2018 от pseto
fallout 76 1
Fallout 76 ще се сдобие първо с бета за Xbox One, става ясно от официално съобщение на Bethesda. Засега обаче не е ясно кога ще се случи тестът на MMO играта.

При положение, че все пак Fallout 76 чакаме на 14 ноември, то остават няколко месеца, в които това да се случи. Хубаво е също, че PC и PS4 няма да останат назад и ще има бети и за тях.

Уловката? Тестовете ще са налични само за онези, поръчали предварително Fallout 76. Което също така ще им даде възможност да проверят дали играта им се нрави или не е точно онова, което очакват от нея.

Заглавието беше обявено миналата седмица на E3. То ще акцентира на мултито и ще е значителен обрат за франчайза, в който се залагаше досега на сингъла. Но дали експериментът на Bethesda ще е успешен? Понеже The Elder Scrolls Online макар и все още активен така и не се превърна в някой касов хит.

Коментари
vldir avatar
vldir
19 юни 2018
Казват че е няма да е ММО. На картата ще има една дузина игачи.
pseto avatar
pseto
25 юни 2018
Ако е така, значи ще бъде poor man's MMO. На мен основно ми е интересно да видя доколко човек може да играе сам, че когато ме принуждават да цъкам кооперативно и когато попадна на поредните дебили и много бързо губя всякакво желание да цъкам дадена игра...
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл