hategame logo
Far Cry 5 отложен
пуснато на 08 декември 2017 от pseto
far cry 5 1
Ubisoft отложи две свои високопрофилни продължения – Far Cry 5 и The Crew 2. Новината дойде в разгара на събитието The Game Awards.

За щастие на всички онези, които очакват игрите, забавянията не са толкова драстични. Far Cry 5 ще се появи в продажба на 27 март, наместо 27 февруари 2018-а – точно месец по-късно. Що се отнася до The Crew 2, то рейсърът ще е наличен по някое време между април и септември следващата година. По план заглавието трябваше да дебютира на 16 март.

В лаконично изявление Ubisoft споделят, че ходът е част от визията им да създават игри с още по-високо качество. А някой и друг месец допълнителна разработка никога не вреди.

Несъмнено и успехът на Assassin’s Creed Origins е спомогнал за решението на компанията. Играта бе резултат от едногодишна почивка, която франчайзът си взе и получи страхотни отзиви. Най-вече защото се усещаше по-свежо от обикновено – а и някои антични механики като бойната система бяха значително подобрени. Съответно и Ubisoft като нищо са решили, че повече време за разработка няма да навреди и на Far Cry 5 и The Crew 2.

Коментари
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 декември 2017
Ако ще положат усилия(както видимо направиха с Origins), нямам проблем и повече да я забавят.
nikoim avatar
nikoim
21 декември 2017
Бойната система.на новия криийд става ама аномациите и хлъзгането на героя с тиа хек енд слеш трейл ефекти направо уби играта за мен
sdfs avatar
sdfs
09 декември 2017
Отлагат го за да го набухат с лоот боксове до скъсване.100% е имало някаква хищническа система в тая игра и само чакат да отмине бурята ,че да я пуснат.Всичките игри на убисофт са кенеф така или иначе.
nightwarrior avatar
nightwarrior
09 декември 2017
Ами не, не всички.
igra4 avatar
igra4
10 декември 2017
Да, едно изключение новото аце може да мине за читава, всичко друго е за боклука.
hyper avatar
hyper
11 декември 2017
О да, това да се чува от Ubi, те имат нужда да не ръшват Б както им е практиката
pseto avatar
pseto
11 декември 2017
Според мен просто Ubisoft видяха, че като дадат повече време на някоя игра, това носи единствено до позитиви. Вместо да се бърз и да се пускат недовършени неща. В стил баснята за скъперника и златната кокошка.

Макар че не изключвам и да е имало прекалено много луут кутии и да е имало нужда от ребаланс. Понеже виждаме, че такива има и в Assassin's Creed Origins (макар и влиянието им да не е особено значимо).

Ще видим, аз към тази серия оставам скептичен. Имам чувството, че се изчерпа яко, основният геймплей е едно и също в различен сетинг. Трябва свежест.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл