hategame logo
Far Cry 6 излиза през май догодина?
пуснато на 19 ноември 2020 от pseto
far cry 6 2
Far Cry 6 изглежда ще излезе на 26 май 2021 година. Поне такава информация се появи в Microsoft Store.

Редно е да отбележим също, че линкът в момента все още си е активен - обикновено ако подобна информация е качена погрешка, тя бива сваляна бързо. Така вероятно имаме потвърждение за новата дата на излизане на Far Cry 6. Но е интересно, че тя не ни бива разкрита по обичайния начин – чрез съобщение на Ubisoft.

Може би то ще дойде скоро все пак?

Far Cry 6 очаквахме на 18 февруари. Наскоро обаче играта беше забавена, като Ubisoft не посочи нова дата на премиера. Вместо това бе обявен доста широк период – а именно цялата следваща финансова година на дружеството (1 април 2021-а – 31 март 2022-а). Така не беше сигурно дали ще имаме забавяне в рамките на няколко месеца или дори цяла година. Е, явно говорим за първия вариант.

Коментари
WebShooter avatar
WebShooter
17 декември 2020
Нямам търпение, голям фен съм на поредицата и тази определено ще бъде крачка в правилната посока.
MightyElf avatar
MightyElf
17 декември 2020
Малко съм 50 на 50 за Far Cry 6.Особено ако ще е като Far Cry New Dawn която беше 70% като 5.И концепцията за история също вече се изчерпва.Имаш определена зона и един голям лош.Трябва да избиеш всичките му хора и после и него.Според мен вече игрите от поредицата стават доста еднакви.Но пък gameplay-я винаги е бил забавен.Убиваш животни и трепеш хора.Като може да е шумно или тихо.Просто но достатъчно.Така че заради gameplay-я приликите в игрите до сега не са били такъв проблем.Поне според мен.Но ако във Far Cry 6 не добавят нещо ново вече ще е прекалено според мен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл