hategame logo
Far Cry 6 ще включва актьора зад Гъс Фринг от Breaking Bad
пуснато на 10 юли 2020 от pseto
far cry 6
Far Cry 6 ще включва Джанкарло Еспозито като основен злодей, става ясно от официално съобщение. Можем да видим и снимката над статията, показваща ни актьора във виртуален вид.

Еспозито вероятно е най-известен у нас с ролята си на наркодилъра Гъс Фринг в Breaking Bad. Във Far Cry 6 пък той ще изиграе диктатор, управляващ държавата Яра, която явно е доста вдъхновена от Куба.

Що се отнася до самата игра, вероятно тя ще е повече от същото. Ще поемем ролята над бунтовника Дани Рохас, който ще трябва да се справи с местния диктатор. Far Cry 6 ще включва "най-голямата карта на играта" досега, включваща джунгли и плажове, през които можем да се придвижваме пеша или с помощта на превозни средства.

Въпросът е дали ще има достатъчно развитие в серията. За разлика от Assassin's Creed тя е в по-голяма степен копи и пейст, като вече започва да омръзва и на най-запалените си фенове.

Играта чакаме на 18 феваруари догодина за PC, настоящото и следващо поколение на PlayStation и Xbox. Ще е наличен и безплатен ъпгрейд от PS4 към PS5 и от Xbox One до Xbox Series X.

Коментари
The_Doctor46 avatar
The_Doctor46
10 юли 2020
Тази игра спрях да я следя след 4 част.Все едно и също.
God avatar
God
10 юли 2020
Изглежда обещаващо, за разлика от Assassin's Creed, която вече е твърде копи и пейст.
pseto avatar
pseto
10 юли 2020
То Far Cry е дефиницията на копи и пейст, наистина променят тук-таме по нещо, ама Assassin's Creed сякаш прави нещата за първи път, Far Cry - за последен и ти е най-скучно. Ей го, нашиха в New Dawn тоя крив RPG елемент с якото фарм, дето... никакво място нямаше в играта.

Ама знае ли човек, може би този път ще я разчупят откъм геймплей.

God avatar
God
10 юли 2020
E, то New Dawn е майтап работа, истинските Far Cry имат номера, а нечетните са един път. А сега и с Джанкарло Еспозито съм доста оптимистично настроен.

Всъщност един от проблемите на Ubi e, че много от франчайзите им замязаха баш на Far Cry.

rosniak avatar
rosniak
10 юли 2020
Тук бих поспорил/дискутирал- по-скоро всичките им франчайзи станаха като Assassins creed, а не кат Far cry!
nightwarrior avatar
nightwarrior
10 юли 2020
Far Cry от тройката е Assassins Creed с пушкала. Тогава вкараха кулите и т.н. Виж предните два колко бяха различни:
- първия тек демо превърнало се в една забавна(поне за мен) пуцалка
- втория се разгръща в огромен свят с интересни механики - чупене на коли, засичане на оръжията, маларията, факта че се биеш(ако искаш) и на двете страни на конфликта
- третия и нагоре - стандарта пуцалка с отворен свят и клули, които ти движат прогресията и ЗАДЪЛЖИТЕЛНА мисия в която си дрогиран

Казвам го като човек който харесва поредицата като цяло, мисля че харесах всичко без 4, понеже си го усетих като опит за 3 ама на нова локация. И за new dawn не знам, само съм я почвал, ама много в началото се спрях, де да знам.

vldir avatar
vldir
10 юли 2020
Аз ще го цъкам. Far Cry 5 си го цъкам редовно. Ония брадатите са ми много смешни.
lyubohar avatar
lyubohar
10 юли 2020
Не е първият актьор от Breaking Bad/Better Call Saul, който да играе баш лошковеца. Намекът е "ще правим пак FarCry3", но много се съмнявам да им се получи...Като стигнат до Bryan Cranston или поне Bob Odenkirk, ще я пробвам
pseto avatar
pseto
11 юли 2020
Е, той и Кевин Спейси игра в Call of Duty... ама с такъв сценарий крайният резултат беше средна ракия. Кренстън според мен може и да е се навие, ама при достатъчно добър сюжет (и моушън кепчъринг, че при такива актьори трябва да се улови всяка емоция).

Ама актьорът зад Ваас съвсем съм изключил, че играе в един от двата сериала... най-вече защото на Better Call Saul изгледах 2 сезона и го спрях. Мнооого бавен ми се стори едно време и не му дадох трети шанс.

lyubohar avatar
lyubohar
11 юли 2020
Да, и е много голям там, прави страхотна роля
Peshp avatar
Peshp
11 юли 2020
До колкото разбрах, детето от снимката е Вас и ще е предистория на 3. Дали ще е същата е много вероятно. Или по скоро очаквам да е Ghost Recon Wildlands от първо лице
igra4 avatar
igra4
11 юли 2020
Ще е провал.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл