hategame logo
Far Cry Primal – всичко, което трябва да знаем
пуснато на 10 февруари 2016 от pseto

Датата за премиера на Far Cry Primal наближава с пълна сила. По повод на скорошния дебют Ubisoft пуска видео за играта си, което ни разкрива какво можем да очакваме от нея.

Клипчето е малко под пет минути, като виждаме уменията на Такар, главният персонаж, възможностите му да опитомява диви животни и т.н. Ако сте гледали всички клипчета за Far Cry Primal досега вероятно ще видите куп познати сцени... но пък е удобно всичко да е на едно място.

Иначе поредната игра от поредицата ще се появи в продажба на 23 февруари за Xbox One и PlayStation 4. Версията за персонални компютри ще се забави със седмица до първи март.

Коментари
vldir avatar
vldir
10 февруари 2016
Нещо не успява да ме привлече. Огромни съмнения имам за тази част.
bobkata.gerov avatar
bobkata.gerov
10 февруари 2016
Има един единствен закон във Far Cry и той гласи: NO GUN NO FUN.
pseto avatar
pseto
10 февруари 2016
На мен ми се нрави доста цялостната промяна в концепцията. Струва ми се, че може и да се получи нещо силно. Но въпросът е колко ще се дои. Ако в своята есенция всичко е същото, ама с разменени скинове... не знам.

Абе, скоро ще разберем. Но ако се опитам да погледна нещата някак безпристрастно имам някак прилични очаквания. Но винаги има поле за разочарование, особено в днешно време. Ако се замисля е по-добре да очаквам възможно най-малко.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл