hategame logo
Финалният хардуер на Wii U ще бъде разкрит на E3 догодина
пуснато на 28 октомври 2011 от pseto
nintendo wii u
E3 2012 се очертава да е доста интересно - възможно е на него да видим следващото конзолно поколение и на Nintendo, и на Microsoft, и на Sony! Е, за последните 2 компании се носят просто слухове, но пък едно е сигурно - ще видим финалния хардуер на Wii U в началото на юни догодина. Новината бива съобщена от Nintendo.

Интересно е, че джапонките признават, че "са научили горчивия урок" от 3DS и ще се постарят да не допускат и новата им конзола да е толкова неуспешна. Да, наистина 3DS някак не може да бъде наречен баш "провал", тъй като продажбите на чикията все пак си бяха солидни. Ама по стандартите на Nintendo, които очакваха космически печалби, триизмерната конзола си се представи трагично.

Освен всичко друго, става и ясно и още едно нещо - щом ще видим финалния хардуер на Wii U в началото на юни догодина, то явно джаджата ще дебютира най-рано през този месец. Макар че като имаме предвид тенденцията конзолите на Nintendo да дебютират първо в Япония, а няколко месеца след това и в Европа/Северна Америка, то аз бих заложил на това, че Wii U ще се появи в продажба някъде през есента на 2012 година.

Ташакът е обаче, че в момента Nintendo няма много време за губене - само в последната година, компанията регистрира загуба от близо 1 милиард долара. При липса на нови конзоли в близко бъдеще, като нищо до една година, нещата ще станат още по-фрапантни за японците.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл