hategame logo
Fortnite чупи нови рекорди в Twitch
пуснато на 20 юни 2018 от pseto
fortnite battle royale 1
Fortnite продължава да чупи рекорди в Twitch. Поредният такъв е за брой хора, едновременно наблюдавали стрийм за battle royale играта – 1.46 милиона души. Това се е случило по-рано през месеца на водещ турнир.

Така Fortnite успява да изпревари Counter-Strike: Global Offensive. Играта на Valve постави рекорд през януари тази година, когато 1.1 милиона души едновременно гледаха надпреварата Boston Major.

Вероятно е Fortnite тепърва да чупи още рекорди. Популярността на заглавието единствено нараства, а с турнири като World Cup 2019, в който се очаква да се раздадат титаничните 100 милиона долара можем да сме сигурни, че адски много хора ще гледат финалите в Twitch.

Самото заглавие наскоро се сдоби с версия за Switch, която бе свалена 2 милиона пъти за ден. Общо към момента 125 милиона души са цъкали по един или друг начин Fortnite.

Коментари
igra4 avatar
igra4
21 юни 2018
Отвратително е да се играе такава помия, а камо ли да се гледа...
sauron93 avatar
sauron93
21 юни 2018
Aз съм гледал няколко клипа на това нещо и пак нищо не разбрах . Хем майнкрафт хем стрелба ?
bojosan avatar
bojosan
21 юни 2018
Някакъв дърт Вандербилдер бил казал,че населението на Земята вече е твърде много, и е време да се намали до милиард и половина.Гледайки разни цифри ,ми се набива в очи, че броя на олигофрените расте с всеки изминал ден и човека е безусловно прав.
rosniak avatar
rosniak
22 юни 2018
Гледах stream на това нещо- отегчих се по-бързо отколкото ако бях гледал някоя сапунка.........
nightwarrior avatar
nightwarrior
22 юни 2018
Пробвах я. Няколко игри с приятели, но ми доскуча и я разкарай. Но аз не съм показателя, явно не си падам по чудните батъл рояли. Приятелите ми още я играят, явно е читав натъкнах роял, но не ви ли допада този... жанр, няма как да ви допадне.
sauron93 avatar
sauron93
24 юни 2018
И аз не бях фен докато не си пуснах hunt showdown
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл