hategame logo
Fortnite с 2 милиона сваляния за Switch
пуснато на 15 юни 2018 от pseto
fortnite switch 1
Да, понякога се случва една игра да копира концепцията на друга, но да се окаже по-голям хит. Реално и Playerunknown's Battlegrounds далеч не беше първото battle royle заглавие, но доби огромна популярност.

Но не като тази на Fortnite. Играта вече може да се похвали с над 125 милиона сваляния, откакто се появи в продажба. Това научихме по-рано през седмицата... но далеч не е всичко Става ясно също, че само в рамките на ден откакто се появи и за Switch играта е била свалена 2 милиона пъти. Също сериозно постижение.

Бе обявено и друго, за което имаше тийзър - Fortnite World Cup 2019. Става дума за мащабен турнир, който ще се проведе през 2019 година и в него наградният фонд ще е 100 милиона долара.

Добрата новина е, че абсолютно всички могат да участват в различните клавификации за световното по Fortnite. Все пак за да се домогнете до "големите пари" ще трябва да сте се класирали за турнира (и да се представите сравнително добре в него).

Хубаво е също, че успехът на Fortnite ще убеди Epic да се върнат към разработката на игри - в един период от време компанията се беше концентрирала почти изяло върху своя Unreal Engine.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл