hategame logo
Fortnite с над 200 милиона играчи
пуснато на 27 ноември 2018 от pseto
fortnite battle royale 1
Fortnite може да се похвали с над 200 милиона играчи. Новината идва от изследване на изданието Bloomberg, което успява да проследи броя на акаунти за всички версии на играта.

Както бихте се уверили тук не става дума за уникални играчи. Също така е напълно възможно някои от хората да имат по няколко акаунта.

А при положение, че едва през юни акаунтите възлизаха на 125 милиона, то очевидно Fortnite се развива с главоломни темпове.

Естествено играта има и мобилна версия, която привлича адски много хора. Но все пак числото изглежда внушително, а можем да сме сигурни, че и приходите на Epic са колосални.

Коментари
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
28 ноември 2018
Изтрит коментар
sauron93 avatar
sauron93
28 ноември 2018
То тази игра е по—тъпа дори от пубг,чудя се накъде отива гейминга.
o153 avatar
o153
28 ноември 2018
Playr4 къде ви е...
igra4 avatar
igra4
28 ноември 2018
Тия игри не се играят от геймъри, дадени хора ги играят, същите които обичат да си мерят пишките в мулти лайната за ПеЦе като танкове и т.н. простотии.
toti avatar
toti
29 ноември 2018
е това не е истина...ок безплатна е има я на много платформи,ама това е идиотско вече,то вместо да позатихва тя повече набира популярност...смешна работа игра надраскана за 1 седмица носи колосални пари...извадиха късмет тези Епик...
pseto avatar
pseto
29 ноември 2018
То ако се замислиш немалко неща в гейминга са чист късмет, ето Epic с години правиха Fortnite, представяха тук-таме геймплей, пуснаха играта в бета, някаква минимална популярност - бам батъл роял, бам трилиони долари приходи. А Epic дори се бяха отказали да правят игри в този момент. То не че сега нещо е по-различно, ама само Fortnite им докара повече пари, отколкото да знаят какво да ги правят. И продължава да докарва.

От друга страна понякога добре направени игри с приличен бюджет просто не се продават читаво и потъват, че и с цели студия покрай тях...

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл