hategame logo
Fortnite с нов, безплатен режим
пуснато на 21 септември 2017 от pseto
fortnite battle royale 1
Battle Royale заглавията започват да набират популярност и това не е никак случайно след успеха на Playerunknown’s Battlegrounds. Новата игра на Epic – Fortnite, ще се сдобие именно с такъв режим идната седмица.

Неговото название е... да, Battle Royale, като хубавото е, че ще бъде напълно безплатен за притежателите на PC, Xbox One и PS4. Пълният Fortnite – хибрид между tower defense и шутър – в момента може да се цъка в Early Access, но струва пари. Догодина играта ще се появи във free-to-play вариант, в който ще можете да й хвърлите едно око, без да инвестирате пари.

Що се отнася до Fortnite Battle Royale, то става дума за детмач, в който победителят е един – последният оцелял. Елементи като строенето ще са налични, даващи ни възможности да строим укрепления из бойното поле, залагаме капани и други. Видео можете да видите под статията.

Дали Fortnite Battle Royale ще има успех? Отговорът – на 26 септември, когато играта ще може да се свали за водещите три гейм платформи днес.

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
11 октомври 2017
Пробвах я вчера, но ми дойде до гушата като постоянно ме убиват 2-3 минути след старта на мача. След това замина в кофата.
pseto avatar
pseto
12 октомври 2017
Вероятно и аз ще имам някакви подобни емоции от такива игри, особено и като се позовавам на пословично лошия си късмет. Все пак имам някакви намерения скоро да метна едно око на Fortnite и Battlegrounds, де.
Radostin avatar
Radostin
17 март 2018
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл