hategame logo
Геймър се сбива с дядо си заради WoW
пуснато на 20 февруари 2010 от pseto
tauren gun world of warcraft
Разгневен геймър се опитва да удуши майка си и се сбива с дядо си заради World of Warcraft. Чудите се къде се развива действието? В САЩ, разбира се, къде другаде?

Джеймс Суон, 27-годишен пичага, изпива внушително количество алкохол в своята стая, докато цъка WoW. Като имаме предвид, че става дума за САЩ, то вероятно говорим за 2-3 бири.

Явно тая смъртоносна доза алкохол се оказва унищожителна за него, та той започва да врещи, когато го rape-ват в онлайн играта. Естествено, майка му идва да го осмири, но вместо това той решава да я задуши.
Кратко след това се явява и дядото на пияния екшън герой, живеещ в същата къща. Суон се сбива и с него, като старецът се втурва да търси своя револвер. В крайна сметка, след кратка борба за оръжието между двамата, точно като в холивудска драма, проехтява изстрел.

Оказва се, че Суон е одраскан от куршум, като след това бива закаран в болница. Не е известно дали семейството му ще повдигне обвинение срещу него, ама май най-добре ще е да го плеснат в психиатрията за известно време. Тоя пичага звучи като якото психо - това да душиш майка си не е нормално дори за американец на 2-3 бири.

Коментари
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
31 януари 2019
Тая игра трябва да спрат да и правят нови експанжъни, защото графиката е антична. Типична ПеЦеджийска игра за хора със слаби компютри.
sonofdeath avatar
sonofdeath
25 септември 2019
Има всякакви болни тъпаци. На мен не ми е пречило да играя WoW и да се ограничавам, че и да я спирам когато не ми остава свободно време.

SpiderSharp иди на очен лекар може да прогледнеш. Графиката е уникална на игричката. Това, че не е реалистична е дори по добре. Точно графиката я прави още по фентази.

LethianDream avatar
LethianDream
14 април 2021
Ето, да вдигна още един мастърпийс на Псето
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл