hategame logo
Ghost of Tsishuma с близо 20 минути геймплей
пуснато на 15 май 2020 от pseto
ghost of tsushima
Времето за премиерата на Ghost of Tsuhima наближава, а това означава и показване на малко повечко от играта. Последното пуснато видео за заглавието е съвсем солидно по дължина - близо 20 минути.

Клипчето ни показва различни аспекти от Ghost of Tsushima. Например разкриването на виртуалния свят, битките, опциите за персонализиране на героя ни и други.

Откъм геймплей играта доста напомня на първите Assassin's Creed игри. Имаме по-скоро акцент на промъкването, но и в директен сблъсък героят ни се справя повече от добре. Имайки способността да елиминира куп противници заедно, а по-слабите - с един-единствен удар.

Визуално... клипчето е малко противоречиво, защото качеството на модели и текстури не изглежда особено добро. Можем само да гадаем дали ще има даунгрейд при Ghost of Tsushima или това е бил единственият стабилен билд на разработчиците в момента.

Заглавието очакваме в продажба на 17 юли само за PS4.

Коментари
Peshp avatar
Peshp
15 май 2020
Ей такъв трябваше да е геймплей трейлъра на AC Valhalla.
igra4 avatar
igra4
16 май 2020
Валхалата ще е рескин на последните два, с някоя малка добавена механика, да има разлика, геймплея е ясен 😀
Mitko6000 avatar
Mitko6000
16 май 2020
Откъм геймплей не е нещо невиждано, но аз чаках някоя самурайска игра, която да не е стратегия или чисто RPG, така че съм позитивно настроен към тази игра. Не бих си я купил на излизане, но като стане 50-60 лева, на драго сърце. Качеството на клипа не е много добро, но и наистина да е даунгерйдната графиката, да си кажа честно, не ми пука особено. Може и да стане нещо като Spider-Man. Да сменят малко светлината и цветовете. И после масово "Край! Няма локви по асфалта. Костюма на Спайдър-мен е по-червен! Играта не струва!"
pepito avatar
pepito
18 май 2020
Самурайски Witcher поръсен с превземане на лагери/бази от убисофтските игри + малко промъкване?
Иначе графично изглежда някакси остаряло и допълнително замазано, за да се прикрие факта, което спроед мен още повече влошава нещата. Но пък дизайна е много добър, японските мотиви, цветята, листата... красота е. Главния герой на моменти е със супер барнати движения, пъргав и ловък, след малко е като глътнал бастун персонаж, анимиран от начинаещ в 3д дизайна...
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
18 май 2020
Това си помислих и аз, графиката нещо ми се стори бозава, но пък са го докарали този японски вайб.

Сигурно ще се хареса, като гледам, добре си градят хайпа.

Нямам търпение Псето да я сложи в сивия сектор. 😂

igra4 avatar
igra4
18 май 2020
Драконче, твоите игри къде ги слага. Май Псето много не играе космически симулатори😀
rosniak avatar
rosniak
18 май 2020
А къде е сложил Red Dead Redemption 2, а?
N.b. На мен RDR2 ми харесва повече отколкото се е харесала на pseto. Само време да намеря да я играя де
DragonSlayer avatar
DragonSlayer
18 май 2020
Играч, не е ли по-добре за теб да се върнеш на пясъчника и да спориш с връстниците ти чия кукла е по-красива.

Той моите игри си ги слага на оная си работа, защото не го ебе кой какво харесва, а кое на него му харесва.* Което прави ревютата му смислени.

Ти, от друга страна, понеже не можеш да намериш никаква собствена стойност, на която да се позовеш, търсиш нещо извън себе си, което да осмисли твоя свят.

На Запад за това биха ти взели пари, аз сега те консултирам изцяло на добра воля, напълно "фриъфчардж", дето се казва.

*по същия начин, както всеки осъзнат индивид, не се интересува какво другите харесват, още по-малко да го вади като довод. Но трябва хем да си осъзнат, хем да имаш качества, които те характеризират като индивид.

igra4 avatar
igra4
18 май 2020
Тогава като не те ебе за Тушимата, защо се надяваш Псето да я оплюе и да я сложи в хейта? Подсказки-1.защото е да конзоли. 2.Защото си комплексар и искаш феновете на играта да им е тъпо, че не са получили това което са очаквали. Толкова си жалък, ти си от ония възрастните чичаци, които се забавляват, като се правят на големи в нета, на умни и всезнаещи. Нищо ти си злобей, чакай тлоу и тушимата да са боклуци, вече си показа комплексите заради конзолите. Те ти пречели, заради тях няма космически симулатори и ред алерт. Навремето 90те мн по свит беше гейминг пазара. Второ нищо не пречи тия игри да си излизат за компютри и сигурно излизат(не съм се интересувал) Мога още да пиша много и да оборвам комплексите ти, но немога, да ги излекувам сори, пък и ти обърнах достатъчно внимание. Дерзей, драконче
Mitko6000 avatar
Mitko6000
18 май 2020
Играч, ти тъп ли си или търсиш за какво да се захванеш? Всеки си има предварителни очаквания за игра или каквото и да е. Никой да може да каже на някого, че ще му е тъпо за нещо което не е оправдало очакванията му (Има ли логика в това или аз нещо се изгубих? ). Всеки ще плюе каквото иска, то си е за него. Жалкият в случая си ти, защото за толкова години вече не се научи че има и други мнения освен твоето. Може да не си съгласен, обаче това не прави другия човек хейтър. Всеки ще играе каквото си иска и на каквато платформа иска. Също и избий си главата, че конзолата е лукс. Тва време отдавна мина. А кой откъде ще си я купи и за колко, ами ти не си никакъв фактор в това.
pseto avatar
pseto
18 май 2020
igra4, ти от всички хора трябва да си най-критичен към онова, което показаха от Ghost of Tsushima. Това си е на 80% Assassin's Creed откъм геймплей и откъм отворен свят (барабар с големите въпросителни на картата, които винаги съм ненавиждал - "Там отиди, там, там има събитие" - най-яко в игра с отворен свят е сам да си намериш нещо, не титанична по размер стрелка да те води към нещата за правене). Като излезе играта да не се окаже, че всъщност през цялото време си бил фен на Assassin's Creed.


П.С. Не знам защо имам някакво усещане, че Ghost of Tsushima е бил обмислян като различен тип игра, но някъде по време на разработката концепцията се е променила. Първите трейлъри изобщо не ми донасяха емоцията на игра с отворен свят от Ubisoft-ски тип. По-скоро на линейно заглавие с акцент на историята с по-трудни, кратки битки. Естествено от кратките първи трейлъри нямаше как човек да си вади крайни изводи. Ама сега тези самурайски дуели като видиш, че реално са някакво супер движение... и нашият завзема лагери, от които и Ubisoft се опитват малко по малко да се разграничат... и задържа блока и противниците го наобикалят като в екшън от 80-те и го гледат... де да знам. Ще видим дали артът ще спаси играта, ако тя в основата си е Assassin's Creed II. Интересен казус. И The Last of Us II също ми е много интересен казус с кашата, която надроби Naughty Dog. Нямам търпение да ги цъкам тези игри, защото не знам какво да очаквам.

П.С. Феновете на PlayStation е ясно какво мнение ще имат, то играча заради Ghost of Tsushima ще прегърне дори Assassin's Creed. Ех, играчо, играчо, ако знаеше преди 2 години, като ме хулеше в ревюто за RDR2, че днес ще си на крачка да заобичаш Assassin's Creed.

nightwarrior avatar
nightwarrior
18 май 2020
@pseto възможно е да има промяна. От първия ревийл заради сторито и сетинга очаквах стелт. Защото ти си "призрака" и т.н. но не очаквах отворен свят.

Тва с въпросителните ми стои странно. От една страна говорят за органичен експлорейшън, подобно на Breath of the Wild, където нещо като ти е интересно отиваш, а не хънтваш маркери, от друга се видя на картата въпросителната. Единствената опция и двете да са верни ми се струва това да е маркер за главния куест например, пък "случайните" ивенти да ги намираш сам, подобно на RDR2.

DragonSlayer avatar
DragonSlayer
18 май 2020
Аз тая въпросителна не я видях, даже обратно, стори ми се положителна идеята за минимален интерфейс, там лисици, мисици, огън туй, онуй. Не съм гледал явно под лупа какво става.

Мисля, че пичовете твърде много наблягат на тия филтри, кинематография, черно-бели шукарийки. Лошо няма, но ако играта не оправдае хайпа и очакванията, никакви цветови палитри няма да я спасят.

Но пак казвам, игра, в която можеш да събираш китки не може да е лоша. Инстабай, с печат "Драгонслеър апрувед"!

nightwarrior avatar
nightwarrior
18 май 2020
То това с черно-белия филтър си беше мощно намигане към филмите на Куросава. Едва ли бих го играл така, може би за някое второ преиграване или NG+.

Виждат се въпросителните, буквално като отвори картата, а и след това като маркира, му стои горе в ляво. Явно просто разчитат на системата "ехо, тука има нещо интересно, ела и виж".

Микса от гейм елементи не изглежда лош, но това е геймплей представяне, ще се съди по крайния продукт.

Dandelion - Still The Best Romance Choice avatar
Dandelion - Still The Best Romance Choice
18 май 2020
Freenod avatar
Freenod
19 май 2020
На преордър са и двете "въпросителни"
В крайна сметка каквото такова ,като добавя и Киберпънка това май са последните заглавия ,от последните издихания на това конзолно поколение,които за сега са ми хванали окото.
За геймплея не мога да направя компетентно сравнение,защото последния Асасин ,който играх беше единицата и май не го и довърших.
Нещата които ми допаднаха-стилистиката,минималния интерфейс,японското аудио,вятъра и животинките ,надявам се с това да не се изчерпват позитивите.
Както и се надявам прочистването на лагерите да не основен елемент от играта,но като се замисля каква толкова нова концепция за геймплея могат да прокарат,като историята е за монголска инвазия(много монголци трябва да избием ),за самите битки с лошите,като хвана контролера и направя две-три,ще го коментирам,понякога и по елементарните механики ако са реализирани добре,носят удоволствие.
Като цяло съм умерен оптимист.

П.С За пойнт ъф интерес,почти съм сигурен ,че ще има възможност да се изключват с изключение на мейн куестовете (надявам се)

pseto avatar
pseto
19 май 2020
Да, съгласен съм. Аз нямам нищо против Assassin's Creed игрите, болшинството са в ънхейтабъл тъй или иначе, тъй че това няма да ми е никакъв проблем. Въпросът е как ще е основният геймплей (макар че визуалната стилизация изглежда ще свърши своята работа и ще издърпа играта достатъчно напред, дори и геймплеят да е средна ръка).

Моето основно съмнение е доколко завършена ще е играта. А на този въпрос никой трейлър не може да ни отговори.

Freenod avatar
Freenod
19 май 2020
Ами ако не е довършена,аз си мисля че ще я довършат за следващото поколение .Сега не знам Сони нарочно ли го правят ,но обикновено последните им ексклузиви излизат точно преди края на поколението,God of war 2 за PS2,Last of us и Beyond two souls за PS3,сега Last of Us2 и Ghost-a .Имам чувството ,че още от сега работят и по версиите за PS5 ,в крайна сметка конзолите ги продават игрите ,а с тегавото начало на това поколение,визирам безкрайно красивото тех демо The Order: 1886 и донякъде разочароващия Killzone 4 и факта че Last of us ремастъра продаваше сериозно,сега Сони един вид са се застраховали с две игри ,които да продават новата конзола стига да не са големи разочарования .

П.С Не знам защо,но още от сега ми се върти в главата как Август-Септември месец някой State of play ги обявяват за PS5 с визуални благини и други екстри ,а защо не и в някой друг бъндъл с новата конзола

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл