hategame logo
Ghost of Tsushima: Legends излиза другата седмица
пуснато на 05 октомври 2020 от pseto
ghost of tsushima legends
Безплатното DLC за Ghost of Tsushima – Legends, ще излезе другата седмица. Точната дата на премиера е 16 октомври.

Така вече знаем кога добавката ще е налична за една от силните игри на 2020 година. Legends бе обявен по-рано през годината.

За какво става дума? Legends ще е кооперативен режим, който ще ни позволи да играем заедно с други хора. Ще са налични две вариации – едната се казва Story Missions, в която двама човека ще могат да минават съвместно нови мисии.

Освен това ще имаме Survival Missions и Raid. В тях отборите ще са с по четирима човека. В сървайвъл мисиите трябва да се справяме с вълни противници, а пък в Raid ще се впуснем в дълго предизвикателство от три части, което ще изисква сериозна отборна игра.

На разположение в Legends ще имаме четири класа, за които ще получаваме опит след успешно преминати мисии. Хубавото е, че всеки играч може да играе с който от тях пожелае – можем да имаме примерно четирима самурая, ловеца, ронина или убиеца. Вероятно все пак ще е по-добре да има някакво разнообразие, защото всеки от тях притежава с различен арсенал и специални умения.

Макар и Legends да е безплатна добавка, то за да се възползвате от нея ще ви е нужен PlayStation Plus. По традиция мултито в PlayStation 4 изисква тази абонаментна услуга, макар че тук-таме има и заглавия, които могат да се играят с други хора и без нея.

Коментари
vldir avatar
vldir
06 октомври 2020
Продадох я веднага след като я изиграх.
Почнах пак да я играя и осъзнах, че не е от игрите които се играят втори път. Пък и тези лисичи дупки...
pepito avatar
pepito
06 октомври 2020
не съм я довършил още, но не си представям да я играя с други хора... според мен мултито тука ще е по-скоро минус
Mitko6000 avatar
Mitko6000
06 октомври 2020
Като излезе ще видим. Поне си е безплатен ъпдейт, а не нещо за което таксуват допълнително. И да не става, никой не губи нищо.
sauron93 avatar
sauron93
06 октомври 2020
На мен ми допада идеята за мултито. Примерно няколко самурая ходите да трепете. Ще да е някаква занимавка,след като си врътнал основната игра... Като излезе ще видим.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл