hategame logo
Ghost of Tsushima - видео за премиерата
пуснато на 14 юли 2020 от pseto
ghost of tsushima
Видео за премиерата на Ghost of Tsushima беше пуснато в интернет. Клипчето можете да видите долу, като ни показва малко геймплей и повечко кинематични кадри от заглавието.

Видеото отново ни припомня, че времето за премиерата на Ghost of Tsushima почти настъпи - играта ще излезе този петък само за PS4. Но сега идва големият въпрос - дали тя ще си струва?

Ранните ревюта за играта вече излязоха. В Metacritic средната оценка на медиите е 82 в момента, което звучи съвсем задоволително. Бърз поглед върху статиите показва, че основно графичната част и най-вече атмосферата получават хвалби, докато геймплеят бива окачествяван като неособено впечатляващ, но все пак задоволителен.

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
15 юли 2020
Гледах няколко ревюта и да - така е. Бойната система се оказва, че има някои не лоши идеи, но може би няма да е точно това, което поне аз лично очаквах. Сравнително опростена - може би нещо като в Origins - силен и слаб удар + тайминг (което е различното)
В списъка ми е за задължителни игри, но след TLOU2.
nightwarrior avatar
nightwarrior
15 юли 2020
Ще го видим как се усеща. От излезлите вече ревюта я оценяват високо.

Имат забележки при битките защото няма lock-on и камерата била малко като нея си, така да се каже. Нямам търпение да ми дойде копието, че да я видя.

pseto avatar
pseto
15 юли 2020
На мен ми се стори от първите видеота, че бойната система е дървеничка, освен че е очевиден копи и пейст на по-ранните асасини. Част от ревютата, които не са 10/10, споменават това. Всички хвалят презентацията и атмосферата, обаче.

Ще видим, да, и аз ще си я взема петъка.

vldir avatar
vldir
15 юли 2020
Две Assassin's creed игри тази година.
HighFist avatar
HighFist
16 юли 2020
Вече предплатих и дори свалих играта, имайки предвид всички ревюта, които изгледах.

Чакам официалното пускане и утре я почвам.

LethianDream avatar
LethianDream
16 юли 2020
Ще чета ревюто на Псето и ще реша дали да я взимам, вероятно ще я изчакам малко да падне като цена и около Коледа ще я взема, че сега нещо отънях с парите.
darkblue avatar
darkblue
16 юли 2020
Всички сме така. Затова всички на протестите.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл