hategame logo
Ghost of Tsushima – видео за отзивите
пуснато на 22 юли 2020 от pseto
ghost of tsushima 2.
Ghost of Tsushima излезе в края на миналата седмица и отзивите за играта бяха отлични. Е, Sony все пак не забравя да ни припомни това няколко дни по-късно.

Краткото видео долу ни показва малко кадри от заглавието, като завършва с куп високи оценки на медии за Ghost of Tsushima. Идеята е една – ако все още се съмнявате дали да си вземете играта да не му мислите повече, а да тръгнете към магазина.

Ghost of Tsushima е наличен единствено за PlayStation 4.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
22 юли 2020
Много искам да си я взема, но съм малко назад с парите. Като й падне малко цената, на заплатено време ще се сдобия с копие, със сигурност.
BundyBari avatar
BundyBari
23 юли 2020
Ти ще правиш ли преодър на Avengers, аз много се чудя, хем искам, че съм фен, хем знам, че игрите по комикси често са "епик-фейл". Какво ти е мнението за разработчиците, може ли да им се има доверие? EDIT: Образовах се по темата, сериозни са си, сори за спама.
pseto avatar
pseto
23 юли 2020
Стабилни са си и Crystal Dynamics, и Eidos Montreal, аз по-скоро имам някакви предразсъдъци към самия жанр. Нещо продължава да ме чегърта относно тази игра, ама от друга страна ще си има отворена бета в края на август, всеки може да види за какво иде реч. Marvel's Avengers, де. Що се отнася до Цушимата, тя си е чук, нямам търпение да дойде уикенда да я довърша. Че в работни дни тъкмо тръгнеш да се разхождаш наляво-надясно да минаваш куестове и то вече е 12:30 и време за сън.
BundyBari avatar
BundyBari
23 юли 2020
На мен щом игрите Marvel Ultimate Alliance, които ти яко си нахейтил (и то с доста основание) ми харесаха и ги врътнах имам и големи очаквания и за тази, че ще ме изкефи, но все пак за тях дадох някакви къси пари, а не 125 лв.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
24 юли 2020
Честно казано, не мисля да правя преордър. Crystal Dynamics имат добри попадения и съм положително настроен за играта. Имат интересни идеи. Мултито изглежда забавно. Малко тъпо, че няма да правят crossover със Spider-Man PS4. Мисля, че идеята да направят Marvel Game Universe както с MCU си е супер.
Но предпочитам първо да пробвам играта в този случай и тогава да преценя дали си заслужава парите. Най-вероятно ще пробвам бетата и така ще преценя.
igra4 avatar
igra4
22 юли 2020
Следващата игра, която ще играя след божествената Тлоу 2 и Одисеята, само че няма да е скоро.
Rostik79 avatar
Rostik79
23 юли 2020
И аз точно Одисеята глася, макар че много ме сърбят ръцете и за Цушимата. По есенните промоции и аз ще я взема или секънд хенд. Да не говорим, че и TLOU2 ми е в топ-таргет целите.
pseto avatar
pseto
23 юли 2020
Гледам TLOU 2 доста е плъзнала из OLX, а и официалната цена е 120 кинта вече. Цушимата не знам в какви количества ще плъзне, обикновено по-добрите игри не се продават. Аз със сигурност ще си я оставя и няма да я продавам моята, пък и приятелката вече изяви желание като приключа с нея да обиколи навсякъде и обере всички неща за събиране (аз никога не съм бил completionist, събирам донякъде странични неща, ама в едни момент ми писва и се връщам към "основната" част от играта).
vldir avatar
vldir
23 юли 2020
Няма да я продавам. Много ме кефи. Супер игричка.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл