hategame logo
Ghost of Tsushima с нов трейлър
пуснато на 14 декември 2019 от pseto
ghost of tsushima 2.
Ghost of Tsushima се сдоби с нов трейлър на събитието The Game Awards. Видеото е налично под статията, като е четири минути и ни показва кадри от историята, битки, а също и немалко живописни пейзажи.

Заедно с това получихме и прозорец, в който да очакваме премиерата на Ghost of Tsushima. Става дума за лятото на 2020 година (точен месец или ден засега нямаме).

Интересно е обаче, че Ghost of Tsushima е обявен единствено за PS4 към момента. Което е интересно - PlayStation 5 ще се появи в края на 2020 година. Дали пък Sony предпочитат да не бързат, за да не навредят на продажбите на играта?

Коментари
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
14 декември 2019
Ей тва ми се стори много добро
hyper avatar
hyper
14 декември 2019
Това е почти толкова яко, колкото GOTY-то на секиро :3
vldir avatar
vldir
15 декември 2019
Само да не е като секирото. Аман от соулски пръдни.
pseto avatar
pseto
15 декември 2019
Аз вече се пречупих и минах към тъмната страна, тъй че ако ще е Souls - хубаво. Въпросът е колко време ще е актуална тази бойна система. Щото почва да става като Batman Arkham, копира се навсякъде. А Аркамската втръсна за няколко години.

Ташакът е, че самите From ъпгрейдват системата си най-много. Дотолкова, че някои компании "взаимстват" остаряла версия (с някои от недъзите, за които съм писал куп пъти).

Ама като атмосфера изглежда супер играта.

jenssn avatar
jenssn
30 декември 2019
Таз игра няма нищо с лайното секиро, яко open world и първото гейм демо беше покъртително добро.
Жалко че е е Сони еклклузив да ееебааааа
jenssn avatar
jenssn
30 декември 2019
В системата на бой тука девовете наблягат бяш на тсйминга и няма да има нищо общо с повечвето игри. Целят се когато удари катаната да се вижда как удряш и как разрязва тялото. Доста интерюта им гледах и НЯМА ДА Е ДАРК ШИТ клонинг или СЕКИРО ШЕТИРО клонинг дрисня.
jenssn avatar
jenssn
30 декември 2019
Даже на първото им гейм демо накрая където има битка има над 30к рендирани листа и физиката е ненормално яка. ПОВЯРВАЙТЕ МЕ туй ще бъде велико ....
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
09 януари 2020
А дано
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл