hategame logo
Ghost of Tsushima с поредно видео
пуснато на 29 юни 2020 от pseto
ghost of tsumishima
Ghost of Tsushima се сдоби с поредно видео. То е изцяло кинематично – още в първите кадри излиза пояснителен текст, че не говорим за реален геймплей.

Клипчето ни показва куп сцени с участието на главния герой, в които се справя с монголските си противници. Всичко завършва с думите – „Бурята наближава“.

И да, бурята наистина наближава - Ghost of Tsushima се появи скоро в продажба – на 17 юли. Заглавието ще е налично единствено за PlayStation 4.


Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
30 юни 2020
Дали японското озвучаване ще е липсинкнато с героите?
BloodDagger avatar
BloodDagger
30 юни 2020
Надявам се, че смятам да я цъкам с японско озвучаване, за да се потопя напълно в сетинга.
Rostik79 avatar
Rostik79
01 юли 2020
Задължително когато обстановката го изисква, се играе с езика, който се предполага, че се говори. Метрата и Сталкерите само на руски съм ги играл.
Veluvian avatar
Veluvian
01 юли 2020
Е, много ясно. Sekiro-то така например на японски задължително. После като съм гледал някоя битка с бос в ютюб на английски съм се чудел дали това е същата игра
pseto avatar
pseto
01 юли 2020
То може играта да е направена с мисълта японският да е "стандартният" език, тоест липсинкването да се случва на японски, пък английският да е "вторият" език. Честно казано не мисля, че ще го направят изцяло и на двата езика, ще е интересно да видим кой считат за "основния".

Иначе да, Seikro-то си е друго на японски, на английски звучи малко като Кунг Пау. И Tsushima-та не впечатлява на английски, с цялата тази атмосфера ще е доста странно на него.

BloodDagger avatar
BloodDagger
01 юли 2020
Сега се сещам, че третият Вещер имаше правилен lipsync на всички езикови опции. Дано и на Ghost-a да е така, за да няма ощитени.
BundyBari avatar
BundyBari
08 юли 2020
Търсех си игри на промоция и съвсем случайно попаднах на тази оферта. Доста тънко ми се струва, та ако сред вас има колекционери, ако искат да налазват... аз лично не съм фен на фигурките. Поръчвал съм само веднъж досега от този сайт и всичко беше точно.
https://edigital.bg/igri/sucker-punch-productions-ghost-tsushima-ps4-p765787
Edit: Сега като хвърлих още един поглед, като нищо цената да е само за играта, а просто да са сложили снимка от колекторса, защото в описанието не пише да е, но нищо де, това е най-ниската цена за тази игра по принцип, която аз виждам в БГ, така че пак бива. Най-добре, ако някой поръчва, първо питайте по тела, да не стане някой фал
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 юли 2020
90% съм сигурен, че е само играта. Най-евтиното колекционерско издание по света върви около 160 долара, никакъв шанс тия да продават на такава загуба. А снимката си е от колекционерското. Някои ако се пробва да каже де, че ми е любопитно.

Иначе аз отдавна преордърнах спешъл едишъна и продължавам кротко да се хайпвам.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл