hategame logo
Ghost of Tsushima с поредно видео
пуснато на 29 юни 2020 от pseto
ghost of tsumishima
Ghost of Tsushima се сдоби с поредно видео. То е изцяло кинематично – още в първите кадри излиза пояснителен текст, че не говорим за реален геймплей.

Клипчето ни показва куп сцени с участието на главния герой, в които се справя с монголските си противници. Всичко завършва с думите – „Бурята наближава“.

И да, бурята наистина наближава - Ghost of Tsushima се появи скоро в продажба – на 17 юли. Заглавието ще е налично единствено за PlayStation 4.


Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
30 юни 2020
Дали японското озвучаване ще е липсинкнато с героите?
BloodDagger avatar
BloodDagger
30 юни 2020
Надявам се, че смятам да я цъкам с японско озвучаване, за да се потопя напълно в сетинга.
Rostik79 avatar
Rostik79
01 юли 2020
Задължително когато обстановката го изисква, се играе с езика, който се предполага, че се говори. Метрата и Сталкерите само на руски съм ги играл.
Veluvian avatar
Veluvian
01 юли 2020
Е, много ясно. Sekiro-то така например на японски задължително. После като съм гледал някоя битка с бос в ютюб на английски съм се чудел дали това е същата игра
pseto avatar
pseto
01 юли 2020
То може играта да е направена с мисълта японският да е "стандартният" език, тоест липсинкването да се случва на японски, пък английският да е "вторият" език. Честно казано не мисля, че ще го направят изцяло и на двата езика, ще е интересно да видим кой считат за "основния".

Иначе да, Seikro-то си е друго на японски, на английски звучи малко като Кунг Пау. И Tsushima-та не впечатлява на английски, с цялата тази атмосфера ще е доста странно на него.

BloodDagger avatar
BloodDagger
01 юли 2020
Сега се сещам, че третият Вещер имаше правилен lipsync на всички езикови опции. Дано и на Ghost-a да е така, за да няма ощитени.
Rostik79 avatar
Rostik79
17 юли 2020
Вече май стана ясно, че лип-синка е направен за английския. Много жалко, но обяснимо. Не са имали вероятно бюджет и време или и двете.
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юли 2020
По-странното(поне за мен) е, че изглежда субтитрите са нападнати към английското аудио. Неведнъж забелязах как тръгват доста преди или свършват бая след като японския войс актьор си е направил репликата. Много странно ми стои, може да мина към английското аудио.
BundyBari avatar
BundyBari
08 юли 2020
Търсех си игри на промоция и съвсем случайно попаднах на тази оферта. Доста тънко ми се струва, та ако сред вас има колекционери, ако искат да налазват... аз лично не съм фен на фигурките. Поръчвал съм само веднъж досега от този сайт и всичко беше точно.
https://edigital.bg/igri/sucker-punch-productions-ghost-tsushima-ps4-p765787
Edit: Сега като хвърлих още един поглед, като нищо цената да е само за играта, а просто да са сложили снимка от колекторса, защото в описанието не пише да е, но нищо де, това е най-ниската цена за тази игра по принцип, която аз виждам в БГ, така че пак бива. Най-добре, ако някой поръчва, първо питайте по тела, да не стане някой фал
nightwarrior avatar
nightwarrior
08 юли 2020
90% съм сигурен, че е само играта. Най-евтиното колекционерско издание по света върви около 160 долара, никакъв шанс тия да продават на такава загуба. А снимката си е от колекционерското. Някои ако се пробва да каже де, че ми е любопитно.

Иначе аз отдавна преордърнах спешъл едишъна и продължавам кротко да се хайпвам.

pseto avatar
pseto
17 юли 2020
Баси, на мен с отстъпката ми от Пулсарци (дорде още я имам) ми излиза 111, тези как я докарват на 108 нямам идея.
BundyBari avatar
BundyBari
17 юли 2020
Добра ли е играта юнаци, какви са ви първите впечатления, че аз ще я взимам по-нататък и сега само следя форумите за достоверно инфо от първа ръка, поне съм сигурен, че ако не друго, то сетинга е моето нещо
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юли 2020
Играта е много красива. Атмосферата, музиката, презентацията като цяло е на много високо ниво. На slim ps4 при повече npc-та фреймрейта става на пастет.

Бойната система със стойките, уменията ми е достатъчно интересна, без да е свирепо трудна. За момента имам известни проблеми с парирането. Не знам дали заради fps-a не е достатъчно responsive всеки път или просто аз го правя грешно, предполагам времето ще покаже.

Колкото за озвучението - на японски гласовете звучат яко и актьорите се раздават, но както споменах горе, субтитрите леко ме нервят. Не знам за английското как е все още.

BundyBari avatar
BundyBari
17 юли 2020
Кофти и аз съм със Slim, дано го фикснат скоро това, ако не ще се играе на PS5 направо след доста дълго време. Мерси за инфото и Forza MILAN!
pseto avatar
pseto
17 юли 2020
И аз след час и половина ще се хвърлям, nightwarrior ти сигурно си я пуснал на "красивите" настройки? Аз май ще се пробвам да я наглася на производителността... че като нищо играта е по-скоро замисляна за PS4 Pro. Даеа, да идва вече новото поколение, че стандартното PS4 май издиша вече.
nightwarrior avatar
nightwarrior
17 юли 2020
За жалост е на Performance, то на PS4 и PS4 Slim си е на performance по дифолт, това за по-шукаритетната визия го има само на pro. Там може би ще държи 30 навсякъде с перформънса, но на обикновената има моменти, в които определено се задъхва. То като се замисля това е единственият ми минус за момента, може би 3 часа игра. С камерата сме в малко деликатни взаимоотношения, но се преживява

И да пуснах да видя английското аудио, субтитрите са напаснати за него.

@BundyBari, аз предлагам и като разрешат публика наще да не продават билети, виж че без публика правим мазало

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл