hategame logo
Ghost of Tsushima с рекорд по продажби за PS4
пуснато на 24 юли 2020 от pseto
ghost of tsushima 2.
Наскоро The Last of Us II счупи рекорда за най-силна премиера на PS4 ексклузив. Играта продаде 4 милиона бройки в рамките на първия си уикенд в продажба. Е, с постижение сега може да се похвали и Ghost of Tsushima. С 2.4 милиона продажби за уикенд заглавието се превръща в най-бързо продаващата се игра, ексклузивна за PS4, която не е продължение и е нова интелектуална собственост.

Последната част е важна – както може би знаете Marvel’s Spider-Man записа 3.3 милиона продажби за първите си три дни в продажба. Макар и играта да не е продължение, тя все пак се възползва от славата на Човека-паяк. Ghost of Tsushima, от своя страна, е абсолютно нов франчайз.

Да, ако се замислим може би изявлението на Sony идва по такъв начин, че заглавието на Sucker Punch да може да бъде рекордьор в поне една категория, макар и леко специфична такава. Но все пак играта успява да надскочи дебютните продажби на Days Gone и Horizon: Zero Dawn. А последната игра се превърна в един от най-успешните ексклузиви за PS4.

Ghost of Tsushima излезе точно преди седмица, като получи много положителни отзиви. Макар и да си има своите малки кусури, играта със сигурност ще попадне в рубриката ънхейтабъл на сайта.

Коментари
bojosan avatar
bojosan
24 юли 2020
гледам в метакритик му дали 8,3 а неадекватните както винаги юзъри 9,3.На ТЛОУ 2 ДАДОХА 3,3.Затова си го местя в другия крачол и мощно го скипвам, въобще ми не дреме вече за никакви Ghost-ове. Само ако ми я дадат без пари може да се замисля.Един цент не давам повече за глупости.
Charcharo avatar
Charcharo
24 юли 2020
Част от критиката на Западналата преса, е че Ghost of Tsushima е културно лоша (smh) защото е игра за Япония главно от Западняци.

Това е меко казано невероятно ниво на ретардна логика.

vldir avatar
vldir
24 юли 2020
Аз също си го премествам в крачола и не ми пука за критици и разни такива. Това е най-смисленото заглавие излизало от години. Ако не ти хареса геймплея то поне може да си обогатиш общата култура.
pseto avatar
pseto
24 юли 2020
bojosan, аз на база на потребителската оценка в Metacritic няма да взема и най-малкото решение в живота си, тип дали да си почеша топките сега или след 2 минути. Изобщо не говоря за нещо повече.

Макар че е факт, че в момента при Ghost of Tsushima има положителен ревю бомбинг, понеже има екстремално много оценки 10/10 от нови акаунти или от такива, които са дали преди това само 0/10 на The Last of Us II. Общо взето съдържателите на Metacritic имат малко по-малко мозък и от български политик, просто трябва да направят така, че оценките на нови акаунти да не могат да се виждат. Ако си редовен активен потребител на сайта и пускаш ревюта - тогава някой те отразява. Примерно 2-3 месеца след регистрация и след писане на 10 ревюта могат да ти се виждат отзивите. И готово, никакъв ревю бомбинг. Ама... тая работа не е като оная работа.


Макар че за мен Ghost of Tsushima е яка игра, а The Last of Us II - заглавие, което вече почти забравих. След 1 година в съзнанието ми ще е просто една от многото еднодневки, които играеш един уикенд и толкоз.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл