hategame logo
Ghost of Tsushima ще има и японски дублаж
пуснато на 14 юни 2018 от pseto
ghost of tsumishima
Една от впечатляващите показани игри на E3 беше Ghost of Tsuhima. Отново ексклузивка за PlayStation 4. Тя ще ни пренесе в Япония през 13 век по време на първата монголска инвазия на страната.

Доколкото онова, което видяхме изглеждаше страхотно от първия трейлър - наличен под статията - а именно атмосферата, свободното движение и битките, то имаше един въпрос - дали играта ще може да се изиграе и с японско озвучаване? Което определено би ни потопило изцяло в атмосферата.

Разработчиците Sucker Punch потвърждават това. В момента се работи по подобна опция, като за целта са пратени и специални хора в Япония, за да преценят кои са най-правилните диалекти за заглавието. Така всички, които искат пълна автентичност ще я получат.

Иначе заглавието ни дава контрола над Джин Сакай, последния самурай на острова Цушима, който трябва да се справи с всички монглци в него. Играта ще включва изцяло отворен свят, а също и стандартни в днешно време опции за подход към битка - с промъкване или груба сила.

Интересно е, че разработчиците Sucker Punch познаваме предимно с Infamous серията. Но как ли ще се представят с този нов франчайз?


Коментари
sauron93 avatar
sauron93
21 юни 2018
Бой по мaнголите :Д
lyubohar avatar
lyubohar
28 юни 2018
"Манголите" са били на косъм да изравнят със земята целия остров заедно със смешните самурайчета на него, само една глупава буря ги е спасила
Veluvian avatar
Veluvian
29 юни 2018
Китайците са им погодили номер като са построили корабите на монголите с дефект. Така че факторите за неуспешната монголска експанзия са няколко.
Същият случай е и с Ксеркс, Великият цар на Персия, който бива изманен от финикийците и не успява да съсредоточи флота си по план. Гръцките розови истории и хиперболи с 300 спартанеца срещу няколко милионна пехотинеца в случая не отговаря много на обективната реалност.
lyubohar avatar
lyubohar
02 юли 2018
Да, и това е вярно. Извод: като поробиш някой народ, не разчитай на него да ти строи качествени кораби
Veluvian avatar
Veluvian
21 юни 2018
Искам с български дублаж и Бичето да озвучава когато Главния самурай извиква: "Здравейте приятелеее!"
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл