hategame logo
Готви се нов FlatOut
пуснато на 08 юли 2015 от pseto
flatout 3

Нова FlatOut игра се задава на хоризонта. Засега подробности, включително и какво точно название ще носи, липсват. Знаем единствено, че аркадният рейсър ще се появи през 2016 година за PC, PS4 и Xbox One. Добавя се, че ни очаква мултимилионен проект, макар че за стандартите на модерния гейминг това означава горе-долу прилична игра - дори и независими западни проекти струват седемцифрени суми.

Защо няма смисъл да очакваме много ли обаче?

Първо, разпространителят Strategy First, отговорен за новия FlatOut, донесе на света и и предишната игра от серията. Която беше тотален боклук и нямаше нищо общо с оригиналните две заглавия. Е, тук друга компания ще поеме щафетата - безизвестните Kylotonn. Можем обаче да имаме съмнения, че те ще направят нещо страхотно.

Почти сигурно е, че следващият FlatOut просто ще използва едно голямо и популярно име - поне за феновете на аркадните рейсъри. А ако играта е подобна на FlatOut 3 - толкоз по-зле.

Разбира се, не е нужно да се подхожда изцяло негативно - макар и в конкретния случай да бъде изненадващо, ако нещата не се развият ужасно.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл