hategame logo
Готвят продължение на Rune, щяло да е модернизирано
пуснато на 27 април 2012 от pseto
rune1
Когато чуя за „модернизиране” на някоя добра игра на 10-на години, червата ми се обръщат. Защото в момента тази дума има значение на „дебилизиране”.

Това обаче се готви за екшън слашъра Rune, съобщават разработчиците Human Head Studios. Вероятно малко по-старите геймъри ще се сетят за приятната игрица, която се появи на пазара преди около 12 години. Особено приятно беше мултито, представляващо безкрайна и брутална касапница.

Та, в момента сериозно се обмисляло продължение. Новата игра щяла да има сериозен акцент в играта срещу други геймъри, но „новата система нямало да бъде подобна на тази от Quake 3”. Вместо това „щяло да има много повече тактически възможности, подобно на модерните шутъри”.

„Тактически възможности = лайняна ковър система”. Поне аз така чета нещата.

Все пак, плановете за продължение на Rune в момента са на ниво „чертожна дъска”, тъй като проектът все още не е одобрен и финансиран от някой голям гейм производител. Дали Human Head Studios няма да прибегнат ао някой търг в сайта Kickstarter, за да сондират мнението на геймърите... най-вече дали искат Rune 2?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл