hategame logo
Grand Theft Auto V лидер във Великобритания
пуснато на 15 януари 2018 от pseto
grand theft auto v 26
Годината започна, пазарът е бавен при липса на нови премиери, а това по традиция означава, че из различните класации по продажби виждаме обичайни заподозрени. Като например понеделнишката такава на Chart-Track.

И в нея за пореден път се завръща на първото място едно заглавие от 2013-а – Grand Theft Auto V. Така за 14 седмица изобщо от премиерата си насам заглавието окупира първото място във Великобритания, с което се нарежда на трето място за всички времена в страната. Поне откакто Chart-Track правят класациите си.

Така заглавието е на 2 седмици от втората позиция – на нея е Wii Fit, а пък след още четири първи места ще бъде катурнат и най-добре продаващият се към днешна дата Who Wants to be a Millionaire, заел първото място в класацията 18 седмици.

Що се отнася за топ 3, то там положението е познато. За миналата седмица втори е Call of Duty: WW2, а трети – FIFA 18. Четвъртото място пак е за Assassin’s Creed Origins, а остатъкът от класацията е в следния вид:

1. Grand Theft Auto V
2. Call of Duty: WW2
3. FIFA 18
4. Assassin's Creed Origins
5. Mario Kart 8 Deluxe
6. PUBG Battlegrounds
7. Star Wars Battlefront II
8. Zelda: Breath of the Wild
9. Forza 7
10. Super Mario Odyssey

Коментари
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
20 януари 2018
Неумираща игра, добре че е заради GTA Online
pseto avatar
pseto
25 януари 2018
Аз така и продължавам да не разбирам какво толкова притегателно има в Grand Theft Auto Online... ама айде. Явно чисто и просто не е за мен.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл