hategame logo
GTA VI няма да излезе скоро
пуснато на 06 юли 2021 от pseto
gta v heist
Grand Theft Auto VI едва ли ще се появи скоро в продажба. За играта ще чакаме най-рано до 2024-а или 2025-а, смятат два от водещите източници на непотвърдени информации в гейминга.

Става дума за Том Хендерсън, известен със слуховете, свързани с Battlefield, и Джейсън Шрайър. Последният е отговорен за множество материали от кухнята на гейминга, включващи не просто нови игри, но и доста от тях - подробни статии за наболели теми като преработването.

Източници и на двамата твърдят, че GTA VI ще се появи най-рано през 2024-а, като е по-вероятно да говорим дори за 2025-а.

Причините за това са две според Хендерсън. От една страна - Rockstar явно наистина се опитват да подобрят работната среда в компанията. След последните скандали за преработване те ще се опитат да планират по-добре за бъдещето, без да са нужни 10, 12 или 14-часови смени за кадрите на компанията. Но има и нещо по-важно - Rockstar искат да изчакат до средата на настоящото конзолно поколение. През 2024-2025 ще са продадени много повече бройки от PS5 и Xbox Series S/X, което ще даде възможност на възможно най-много хора да си купят GTA VI.

Естествено Rockstar и разпространителите Take-Two няма закъде да бързат. Дори и към момента GTA V се продава отлично. Така няма смисъл да излиза продължение, преди петицата да бъде издоена на сто процента.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл