hategame logo
Heavy Rain, Beyond: Two Souls с дати на премиера
пуснато на 17 май 2019 от pseto
detrot beyond heavy rain
След като наскоро стана ясно, че трио успешни игри на Quantic Dream – а именно Heavy Rain, Beyond: Two Souls и Detroit: Become Human, ще се появят и за PC, сега имаме и дати на премиера за две от тях. Те ще се появят през лятото, а пък последната и излязла най-скоро – Detroit, чакаме по някое време през есента.

Първо – Heavy Rain. Заглавието чакаме на 24 юни, като цената му е 20 евро. Демо ще има съвсем скоро – на 24 май.

След това – Beyond: Two Souls. Играта ще се появи месец по-късно на 22 юли, а демо ще има на 27 юни за онези, които са крайно нетърпеливи. И тук цената остава същата – 20 евро.

По някое време през есента пък ще видим и Detroit: Become Human. Цената на играта, която тъй или инак дебютира най-скоро, ще е два пъти по-висока – 40 евро.

Както вероятно знаете и трите заглавия ще са налично на едно място за PC и то се казва Epic Games Store. Всъщност в момента тече промоция – всяка игра, струваща над 15 евро в магазина, може да се купи за 10 евро по-малко. Което означава, че съвкупно трите игри на Quantic Dream можете да вземете в момента за 50 евро или към 100 нашенски лева.

Коментари
SpiderSharp avatar
SpiderSharp
17 май 2019
Смърт за ПеЦе геймърите и гейовете. Имам основание, четох коментари в замунда на RAGE 2 и някъв пише, че има ps4 ама гледа да мине тънко и я сваля безплатно, а и с джойстик как да играел шутър, всякакви геймъри има. Нищо не ме учудва. Ами ще чакат по 6 месеца и повече нямат избор. Когато ги има за PC тогава ще цъкат, аз нямам този проблем излезе нещо опаа пре-ордър и мога да го цъкам
toti avatar
toti
17 май 2019
super...nqmam turpenie da gi razcukam i na PC-to
Изтрит потребител avatar
Изтрит потребител
17 май 2019
Изтрит коментар
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл