hategame logo
Hellblade: Senua's Sacrifice с продължение
пуснато на 13 декември 2019 от pseto
hellblade 2
Hellblade: Senua's Sacrifice, един от изненадващите хитове на 2017 година, ще се сдобие с продължение. То се казва Hellblade: Senua's Sacrifice II, като е една от първите обявени за Xbox Series X игри.

Засега подробностите за заглавието не са много. Можем да видим трейлъра под статията и това горе-долу е всичко. Вероятно обаче догодина ще имаме повече детайли.

Интересно е да отбележим, че Ninja Theory - студиото зад заглавието - вече е собственост на Microsoft. Така компанията със сигурност няма да има финансови проблеми в разработката на Hellblade: Senua's Sacrifice II.

Засега не знаем дали играта ще има мултиплатформена премиера. Може би все пак Microsoft ще се опитат да направят Xbox Series X по-привлекателен с подобни заглавия?

Коментари
Rostik79 avatar
Rostik79
14 декември 2019
Това е един от най-яките тийзъри, които съм виждал, заклевам се!
lyubohar avatar
lyubohar
14 декември 2019
Верно е супер тийзърът. Първата два пъти я мъчих и така и не я довърших. Битките ми бяха скучни, но всичко останало беше страхотно. Надявам се във втората да вкарат малко разнообразие и да не се усеща героинята все едно постоянно гази в блато. Абе просто да направят соулс битки в същия сетинг и съм sold
LiquidSnake avatar
LiquidSnake
14 декември 2019
Клипа е много як наистина,уникално изпълнение на жената,страхотни лицеви мимики,саунда също кърти,геймплей не се вижда ,но сигурно ще е подобен на предната игра,който не беше лош.Ще видим, като цяло добра работа.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл