hategame logo
Hellgate: London с нова версия, следва „безплатния” MMORPG модел
пуснато на 01 юли 2011 от pseto
hellgate london mmorpg bezplaten model
Играта Hellgate: London ще бъде преродена, използвайки „безплатния” MMORPG модел. За незапознатите пояснявам, че иде реч за игри, които могат напълно безплатно да бъдат свалени и играни... ама срещу малки парични суми получавате сериозни бонуси в тях.

Освен новия модел ,беше обявена и отворена бета на цъкалото. Тя вече е налична в САЩ и Канада, като жителите на Северна Америка ще могат да видят как изглежда новото цъкало. Не е ясно кога играта ще бъде завършена.

Що се отнася до Hellgate: London, играта не беше лоша, ама тежките преди няколко години системни изисквания, липсата на съдържание към края на играта и многобройните бъгове се отразиха доста зле на цъкалото. В крайна сметка, разработчиците Flagship банкрутираха преди 3 години, а Namco Bandai купи правата за серията и енджина на играта. Именно японците ще пуснат новата версия на играта... което хич не е лош ход, де. Енджинът на Hellgate: London си е добър за днешните стандарти, особено пък за безплатно MMORPG. Кой знае, може пък тази преродена версия да се донесе приходи?

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл