hategame logo
Hitman 3 – видео за премиерата
пуснато на 19 януари 2021 от pseto
hitman 3
Времето за премиерата на Hitman 3 дойде, а това означава едно – видео по този повод. Клипчето можете да видите долу, като интересно включва малко повечко директни сблъсъци с противници и взривове, отколкото бихме могли да очакваме от една игра с главното участие на Агент 47.

Това не значи, че жанрът на Hitman 3 ще е по-различен от обичайното. Докато винаги в серията сме можели да избием всичко живо в стил Call of Duty, то идеята е по-скоро да сме невидими за нашите цели. Така и Hitman 3 си е представител на стелт жанра.

Самата игра е заключение на трилогията, започнала с Hitman през 2016-а. Това не значи, че няма да виждаме повече от Агент 47 – напротив, разработчиците IO Interactive обявиха, че можем да очакваме още игри с най-познатия им персонаж.

Htiman 3 излиза на 20 януари за PC, настоящото и предходно поколение на Xbox и PlayStation, а освен това и Switch. Играта вече получи първите си положителни ревюта.

Коментари
Mitko6000 avatar
Mitko6000
21 януари 2021
Надявам се да включат нивата от предните 2 игри в тази с подобренията който са въвели, както беше и при 2ката. Ако е така, падне ли малко цената, ще я взема със сигурност.
Rostik79 avatar
Rostik79
22 януари 2021
Тази поредица не я следя подробно, но ми е някаква мъгла. Имам усещането, че от 2000 насам излиа нов Хитман през една-две години, а едвам сега трета част!
Първата съм играл и бях удивен тогава за времето от изобретателността, която бяха вкарали. Дали и модерните версии са все така или следват съвременните концепции да стават по-опростени и лесни?
На първата имаше мисии, където бая трябваше да помислиш как да изпълниш ликвидирането.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
22 януари 2021
Не е точно така. Първите 4 Хитмана излизаха през 2 години. След това имаше 6 годишна пауза и излезе Absolution, която беше ок, но нямаше ги големите отворени мисии които да могат да се изпълняват по различни начини. След това през 2016 излезе първата игра от новата поредица, която си беше Reboot. Според мен духа на първите 4 още го има в новите части, като механиките са осъвременени. Пак има отворени нива с различни възможности, но всичко е по-живо, интелектът е много по-добър (тук визирам 2-ката където особено беше много чувствителен). А колко са трудни или лесни игрите, зависи от нивото на трудност. На най-високото си е бая трудно бих казал. Може би най-глупавото нещо, което пак не е толкова зле е, че имаш инстикт режим който показва неща с който може да взаимодействаш и възможности за убийства, но може спокойно да се изключи и не бих казал, че геймплея е замислен около него, че да се усеща липсата му. За разлика от Absolution където даваше прекалено много информация и помагаше да се "слееш с тълпата" иначе бързо те познаваха с други дрехи и беше мнг зле. Но нищо от това го няма в новите и поне за мен се усеща като естествена еволюция на идеите от първите 4 части. В новите пък например, когато носиш определена униформа, могат да те разпознаят само определени NPC-та от същия ранг или някои от мишените за убиване.

Надявам се обаче след тази игра, малко да се отдалечат от Хитман за няколко години. Да видим играта за Бонд как ще е.

pseto avatar
pseto
22 януари 2021
@Rostik79, просто превъртяха километража, сякаш се докарва от чужбина автомобил "нов внос, каран от баба всяка неделя до магазина". Hitman 3 е реално Hitman 8, просто шестият Hitman го пуснаха просто като Hitman. Което си е нормално, де, в един момент трябва да се измисли нещо, за да не стават прекалено сериозни числата.

Аз май Hitman 3 ще е първата от новите игри, която ще изиграя цялостно. Изиграх един епизод от Hitman, който беше разделен на части... напълно безумна идея. Hitman 2 още лежи на полицата до конзолата, имам изигран 1 час на него. Минах първата мисия... и това беше. Ама на тройката мисля да ѝ отделя нужното време.

Иначе серията според мен си държи горе-долу еднакво ниво от цифра време. В повечето игри можеш да избиваш противници като Рамбо, никога не са били супер умни в този си аспект, трябва някак човек да си самоналага ограничения как да играе "правилно". Малко си противоречат тези думи, де.... ама доста приятели през годината цъкаха Hitman и ми казваха - "Баси тъпата игра", защото хващат и изтрепват всичко. А така... Hitman никога не е блестял.

Panthers avatar
Panthers
22 януари 2021
Последните три части се приемат,като ново начало и са трилогия. Игрите са много добри с много добър дизайн на нивата. Определено трябва да се играят, ако човек е фен на такъв тип игри. Иначе, ако човек си ги купи трите или две от тях може да използва общо меню. Всички мисии са на едно място, което е доста удобно. И са подредени в хронологичен за историята ред. Аз ги имам всички с длс-та. Сега заради трета част ги започнах от самото начало.
Mitko6000 avatar
Mitko6000
22 януари 2021
Точно ако прибавят всички мисии на едно място от 3-те игри, бих си я взел. Те и бяха казали, че това им е идеята.
Panthers avatar
Panthers
23 януари 2021
Да така е. Всичко е на едно място.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл