hategame logo
Hitman 3 ще е Epic Games Store ексклузив
пуснато на 21 август 2020 от pseto
hitman 3
Пореден ден, пореден Epic Games Store PC ексклузив. Този път неговото название е Hitman 3.

Играта очакваме по някое време през 2021 година за компютри, настоящото и следващо поколение на Xbox и PlayStation. Единствената платформа, която ще трябва да изчака до 2022-а, е Steam. По силата на споразумение с Epic поредната игра с главното участие на Агент 47 ще се забави с година за магазина на Valve.

Заедно с това имаме и промоция в момента - Hitman, излязъл през 2016-а, в момента може да се свали безплатно в Epic Games Store.

"Самостоятелното издаване на Hitman 3 е голяма стъпка за IO Interactive за постигането на много амбициозните ни цели като независимо студио", казва шефът на дружеството Хакан Абрак. Той добавя, че споразумението с Epic - несъмнено включващо и определена сума пари, която ще остане в тайна - ще помогне на IO да направят играта точно така, както си я представят.

Коментари
God avatar
God
21 август 2020
Hitman 2016 ще го раздават от другия четвъртък.
vldir avatar
vldir
21 август 2020
Рестарта на hitman е много добър
Mitko6000 avatar
Mitko6000
21 август 2020
Определено едно от най-добрите модернизирания на стара поредица. След Absolution направо избиха рибата. Когато добавят и мисиите от предишните 2 игри в един цял бъндъл, както направиха при 2ката с мисиите от първата, на драго сърце ще си я взема.
pseto avatar
pseto
23 август 2020
Мен последните Hitman-и нещо не успяват да ме спечелят, нямам идея защо. Hitman 2 го купих за конзолата, изиграх една мисия, зациклих в нещо друго и го заебах - нито го продадох, нито го играх, тука някъде се търкаля дискът и това е. Странно защо, на първите игри бях голям фен (дори и доста дървения оригинален Hitman, макар че като мнозина "приключих" на мисията с лодката, дето имаше един взрив в нея, от 15 опита не можах да стигна навреме и това беше).
hyper avatar
hyper
26 август 2020
1:1 споделям мнението. Лиспва ми музиката на Jesper Kyd в новите и лицето на 47 просто е странно и някак си по-generic от това в 1-4.
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл