hategame logo
И Майк Тайсън добавен в EA Sports UFC 2
пуснато на 21 януари 2016 от pseto
ea sports ufc 2 2
Майк Тайсън е третият и последен специален персонаж, който ще бъде предлаган като бонус при предварителна поръчка на EA Sports UFC 2. Новината научихме по-рано през седмицата, като легендарният боксьор ще се присъедини към Бас Рутен и Казуши Сакураба.

Както вероятно мнозина от вас знаят Тайсън никога не е участвал в състезания по смесени бойни изкуства. За серията игри на Electronic Arts обаче интегрирането на подобни бонус персонажи не е чужда – в оригиналния EA Sports UFC видяхме Брус Лий.

От видеото долу можете да видите как ще изглежда Тайсън в MMA играта. Можем да очакваме внушителна нокаутираща сила в ръцете му, макар че за нуждите на EA Sports UFC 2 несъмнено ще му бъдат добавени и умения в борбата, каквито той едва ли има в реалността.

Що се отнася до другите два бонус персонажа, те са реални MMA легенди. Бас Рутен дълго време държеше рекорда за най-много поредни победи в смесените бойни изкуства, макар че след това беше изпреварен от Фьодор Емелианенко. Кариерата на Казуши Сакураба пък започва още в средата на 90-те години на миналия век, като е популярен с ефективната си игра срещу бойци от фамилията Грейси - в златните си години в кратък период от време успява да победи Ройлър, Ройси, Рензо и Райън.

EA Sports UFC 2 очакваме на 17 март в Европа. MMA играта ще е налична за Xbox One и PlayStation 4.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл