hategame logo
И тази есен ще има Call of Duty
пуснато на 06 май 2021 от pseto
call of duty ww2 normandy
Всичко около Call of Duty се случва като по часовник ежегодно - играта бива обявявана през пролетта, в началото на лятото виждаме кадри от мултиплейъра, а през есента тя излиза в продажба. Така представянето на нов CoD едва ли изненадва когото и да е...

...и изданието за 2021-а вече е обявено. Това се случва в среща с акционери на Activision по-рано през месеца. Пред тях бива потвърдено, че студиото, отговорно за играта, ще е Sledgehammer.

Последното заглавие от серията, което разработи тази компания, бе Call of Duty: WWII. По план Sledgehammer трябваше да пуснат игра миналата година, но те бяха заместени от Treyarch. Отлагането дойде заради проблеми с разработката.

Може би по-късно през май ще видим и първия геймплей от тазгодишното Call of Duty, а също така ще научим и името му. Слуховете твърдят, че играта или ще се развива в традиционна версия на Втората световна война, или в алтернативна вселена, в която конфликтът е продължил да бушува до 1950-а. Определено последното звучи доста по-интересно... но скоро ще разберем какво ни очаква наистина.

Коментари
LethianDream avatar
LethianDream
07 май 2021
Никой не го очакваше, дойде ми като гръм от ясно небе
lyubohar avatar
lyubohar
07 май 2021
Аз по него си сменям гумите на колата
BossOfGermany avatar
BossOfGermany
07 май 2021
Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл