hategame logo
Интересно: C&C: Generals 2 няма да има сингъл, готвят го за електронен спорт
пуснато на 21 август 2012 от pseto
generals 2
Сещате ли се за новината от около седмица, че Command and Conquer: Generals 2 щял да следва безплатния модел на игра? Е, наскоро бяха разкрити още някои интересни детайли.

Първо... играта няма да има сингъл. Всъщност, това беше нещо, което можеше да се очаква. Тъй нареченият free to play модел е типичен за изцяло онлайн игрите, тъй че това можеше да се очаква.

Така се оказва, че Generals 2 ще има само мулти. Разделено на две – кооперативни режими и класическо „всеки срещу всеки”.

Другата новост е, че разработчиците от BioWare Victory целят играта им да се превърне във виртуален спорт. Което би трябвало да значи, че ще следят нон-стоп за баланса. Звучи добре.

Иначе, създателите на играта разкриват, че са избрали free to play модела, понеже клиентът предлага възможността играта да се променя фундаментално в течение на броени дни. Което ще осигури по-добър баланс.

А и в интерес на истината, една уж „безплатна” игра може да вади много повече пари, отколкото средно успешно платено заглавие. А пък ако говорим за хитове като League of Legends… то нещата вече отиват на милиони долари печалба!

Що се отнася до Command and Conquer: Generals 2, това няма да е поредното евтино безплатно заглавие. Напротив, поредната игра в култовата стратегическа среия ще използва якия Frostbite 2 енджин, акто ще предлага адски красива графика. И, честно казано, нямам търпение да видя как ще се развие този експеримент.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл