hategame logo
Ремастърите на C&C ще се правят от оригиналния екип
пуснато на 15 ноември 2018 от pseto
command and conquer remake
Наскоро EA обяви, че оригиналните Command and Conquer игри ще се сдобият с римейкове. Доколкото детайлите бяха оскъдни, то сега имаме повече такива.

Например знаем кои ще са първите преработени игри – иде реч за оригиналния Command and Conquer и Command and Conquer: Red Alert (барабар с четирите експанжъна на двете игри). Заглавията ще се продават в един общ пакет.

Кое студио ще поеме римейковете? Това са Petroglyph Games – компания, основана от бивши кадри на Westwood, които както вероятно знаете са създателите на C&C франчайза.

Така римейковете ще бъдат разработени от възможно най-подходящите хора. Още едно студио ще окаже техническа помощ – Lemon Sky Studios.

Сега остава да научим и кога горе-долу ще видим оригиналните Tiberian Sun и Red Alert в продажба... а също и кои заглавия евентуално ще ги последват в бъдеще.

Коментари
lyubohar avatar
lyubohar
15 ноември 2018
Оригиналният Tiberian Sun е играта с една от най-яките атмосфери, които съм виждал за 30-годишната си кариера на геймър. Дори и към днешна дата, не само за времето си. Музиката беше уникална, начинът по който светлината боядисваше терена изглежда яко дори и днес и геймплеят - ненадминат. Игрите, които съм минавал повече от един път, се броят на пръстите на едната ръка и Tiberian Sun е една от тях. Дано на нея да направят римейк...
lyubohar avatar
lyubohar
15 ноември 2018
Сега проверих, изглежда ще е на оригиналната C&C и на Red Alert. Жалко...И Red Alert е добра новина де, но не е пълен кеф...
pseto avatar
pseto
16 ноември 2018
Явно ще е по лъжичка на ден. Може би наистина щеше да е по-добре да почнат... от някоя от следващите игри. Ама и това е нещо. Да видим какво ще излезе в крайна сметка.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл