hategame logo
Изчезналите Alien игри се завръщат в Steam
пуснато на 08 януари 2015 от pseto
aliens colonial marines 3
Миналата седмица стана ясно, че Alien vs. Predator от 2010 година и Aliens: Colonial Marines са били свалени от Steam. Причина за това беше изтекло споразумение между разпространителите Sega и 20th Century Fox, които притежават правата за франчайза Пришълеца.

Също както в тази популярна филмова серия, в която ксеноморфите никога не умират и винаги намират начин да се размножат, изскачайки през торса на някой злощастен човечец, явно и в гейминга нещата са подобни. Двете игри се завръщат в Steam, сякаш нищо не е било.

Интересно е, че Sega не коментират цялата ситуация. В крайна сметка обаче ако имате интерес към Aliens: Colonial Marines и Alien vs. Predator, то ще можете да се сдобиете с тях. Е, едва ли ще има много желаещи за първото заглавие, което беше пълен провал. От друга страна Alien vs. Predator беше приет далеч по-добре и вероятно ще привлече нечие внимание.

Иначе миналата година в продажба се появи и Alien: Isolation, който получи страхотни отзиви. Отрочето на Creative Assembly избяга от тенденцията игрите по Пришълеца да са супер екшън пуцалки, като вместо това беше сървайвъл хора. Нещо, което се хареса на геймърите.

Включете се в дискусията
Отговор на
Регистрация
Потребителско име
Парола
Парола (отново)
Имейл